• NFTR

To nye ansatte i foreningen


Vi ser fram til å ønske våre to nye ansatte, Emilie E. Isaksen og Lars Bjørkli, velkommen til Næringsforeningen i Tromsøregionen. 


Etter en lang søkeprossess med svært mange kvalifiserte søkere sto vi til slutt igjen med to spennende kandidater, som begge har takket ja til å begynne som rådgivere hos oss. Emilie har en mastergrad i samfunnsplanlegging og kulturforståelse og kommer fra stillingen som prosjektleder i omstillingskommunen Måsøy. Lars har en bachelorgrad i statsvitenskap og avslutter masterutdanningen i organisasjon og ledelse ved UiT i mai og har i tillegg erfaring som journalist i Hammerfestingen.


Både Emilie og Lars bringer med seg kompetanse og ideer som er nyttige for den nye tiden foreningen er på vei inn i og vi ser frem til å få dem på plass i mai for å fortsette arbeidet vårt med å styrke og synliggjøre næringslivet i Tromsø-regionen ved å skape gode rammebetingelser for våre medlemsbedrifter.


De tar over stafettpinnen etter Marianne Saus som avslutter sitt engasjement hos oss i disse dager for å ta fatt på nye, spennende oppgaver. Vi benytter anledningen til å takke Marianne for å holde foreningen på stø kurs til ny direktør var på plass.

Siste innlegg

Se alle

Mulighetskonferansen 2020

Torsdag 10.12.2020 arrangerte vi i Næringsforeningen i Tromsøregionen Mulighetskonferansen for tredje år på rad og for første gang digitalt. På konferansen samlet vi noen av de mest sentrale stemmene

ABONNER PÅ

VÅRT NYHETSBREV

  • Facebook
  • Instagram
  • White LinkedIn Icon

Besøk oss: Næringslivets Hus 3 etg. Grønnegata 83

© 2019 Næringsforeningen i Tromsøregionen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
Næringsforeningen_Logo_Liggende_RGB.png