top of page
  • Writer's pictureNFTR

To nye ansatte i foreningen


Vi ser fram til å ønske våre to nye ansatte, Emilie E. Isaksen og Lars Bjørkli, velkommen til Næringsforeningen i Tromsøregionen. 


Etter en lang søkeprossess med svært mange kvalifiserte søkere sto vi til slutt igjen med to spennende kandidater, som begge har takket ja til å begynne som rådgivere hos oss. Emilie har en mastergrad i samfunnsplanlegging og kulturforståelse og kommer fra stillingen som prosjektleder i omstillingskommunen Måsøy. Lars har en bachelorgrad i statsvitenskap og avslutter masterutdanningen i organisasjon og ledelse ved UiT i mai og har i tillegg erfaring som journalist i Hammerfestingen.


Både Emilie og Lars bringer med seg kompetanse og ideer som er nyttige for den nye tiden foreningen er på vei inn i og vi ser frem til å få dem på plass i mai for å fortsette arbeidet vårt med å styrke og synliggjøre næringslivet i Tromsø-regionen ved å skape gode rammebetingelser for våre medlemsbedrifter.


De tar over stafettpinnen etter Marianne Saus som avslutter sitt engasjement hos oss i disse dager for å ta fatt på nye, spennende oppgaver. Vi benytter anledningen til å takke Marianne for å holde foreningen på stø kurs til ny direktør var på plass.

bottom of page