top of page
  • Writer's pictureNFTR

Sebastian Henriksen ny rådgiver i Næringsforeningen

Sebastian Henriksen er ansatt i et vikariat som rådgiver i Næringsforeningen i Tromsøregionen. Henriksen som har bakgrunn fra både næringsliv og politikk tiltrer jobben 4. januar 2021.

Sebastian Henriksen tiltrer stillingen som rådgiver i et seks måneder vikariat fra 04.01.2021.

I forbindelse med en foreldrepermisjon i foreningen er Sebastian Henriksen ansatt som rådgiver i et seks måneders vikariat. Sebastian, som mange kjenner fra samfunnslivet i Tromsø ser fram til å bli bedre kjent med våre medlemmer. Han ønsker å bidra med sin kompetanse og strategisk tenkning til å forsterke det allerede gode arbeidet som gjøres i næringsforeningen.


- Jeg er takknemlig for å få muligheten til å jobbe sammen med det dyktige miljøet i Næringsforeningen og for medlemmene som nå står i sin største krise. Jeg ser fram til å bidra for næringslivet i Tromsøregionen og vil ha fullt fokus på dette. Derfor vil jeg ikke lenger være aktiv politiker eller fronte saker for Høyre, sier Henriksen.


Kompetanseoverføring

Administrerende direktør, Trude Nilsen er fornøyd med ansettelsen etter en lang søkeprosess med svært mange kvalifiserte søkere.


- Vi er utrolig privilegerte som hadde så mange gode søkere til vikariatet. Sebastian utpekte seg fra starten med sitt brennende engasjement for regionen og næringslivet. I tillegg har Sebastian en solid bakgrunn fra politikken, og kan gi oss unik innsikt kommunal prosesser samt bidra til kompetanseoverføring fra offentlig til privat sektor, sier Nilsen.

bottom of page