top of page
  • Writer's pictureNFTR

Nye krefter inn i Næringsforeningen

En sterk næringsforening og samarbeid har aldri vært viktigere enn nå og vi svært glade for å ønske nye krefter velkommen med på laget.

Onsdag 14. april valgte årsmøtet inn Kjell-Are Vassmyr og Hanne Karoline Kræmer som nye styremedlemmer i Næringsforeningen i Tromsøregionen.

F.v. Kjell-Are Vassmyr og Hanne Karoline Kræmer. Foto: privat og Marius Fiskum

Kjell-Are Vassmyr og Hanne Karoline Kræmer kommer fra henholdsvis medlemsbedriftene Tromsø Mekaniske og SpareBank 1 Finans Nord-Norge. Kjell-Are Vassmyr har lang og allsidig erfaring fra nordnorsk næringsliv og fra en rekke ulike sektorer.


- I hele min karriere har jeg vært opptatt av å skape arbeidsplasser, spesielt i vår region. NFTR representerer næringslivet og dermed en av de viktigste aktørene for å skape aktivitet. Prosjektet 2000 private arbeidsplasser innen 2022 er noe av det aller største NFTR er med på, og jeg ønsker å bidra. Målet er ambisiøst, men helt nødvendig for vår region. NFTR jobber målrettet og har knallgode medarbeidere, jeg er sikker på at dette blir et interessant og givende styreverv, sier nyvalgt styremedlem Kjell-Are Vassmyr.


Hanne Karoline Kræmer jobber som direktør i SpareBank 1 Finans Nord-Norge og har solid erfaring fra finanssektoren. Hanne har ledet både bedriftsmarkedet, personmarkedet og kundesentret i SpareBank 1 Nord-Norge og kjenner derfor svært godt pulsen på nordnorsk næringsliv. Hun ser fram til å ta fatt på arbeidet i NFTR.


- Jeg gleder meg veldig til å bidra i styret til foreningen. Det er utrolig spennende å få lov til å være med å bidra og påvirke hva næringslivet skal sette på agendaen framover.


Andreas Willumsen fortsetter som styreleder i Næringsforeningen og er glade for å få med Kjell-Are Vassmyr og Hanne Karoline Kræmer med på laget.

- Som styreleder er jeg svært glad for å få dyktige ressurspersoner som Hanne Karoline og Kjell-Are inn i styret. Begge har solid og lang erfaring fra nordnorsk næringsliv og jeg er sikker på at de vil bidra sterkt i utviklingen av Næringsforeningen i Tromsøregionen, sier styreleder Andreas Willumsen.

Grete Ovanger (ASKO NORD) og Renate Slettli Nymo (Atea) går ut av styret etter mangeårig innsats. Næringsforeningen retter en stor takk til dem for deres langvarige bidrag på vegne av næringslivet i Tromsøregionen.


- Vi retter en stor takk til Renate og Grete for en formidabel innsats, gode diskusjoner og mange timer med frivillig innsats for foreningen, sier styreleder Andreas Willumsen.


Christian B. Nordahl fra Stella Polaris ble gjenvalgt som styremedlem og vårt nye styre består nå av følgende personer.


Styret i NFTR:


· Andreas Willumsen (Styreleder), Willumsen Eiendom

· Hanne Karoline Kræmer, SpareBank 1 Finans Nord-Norge

· Kjell-Are Vassmyr, Tromsø Mekaniske

· Roar Karlsen, Maritim Sveiseservice

· Christian Bue Nordahl, Stella Polaris

· Eirik Stavem, Mystore

· Aid Schei Lillegård, Thon Hotel Tromsø
Comments


bottom of page