top of page
  • Writer's pictureNFTR

Nye krefter inn i Næringsforeningen

I dagens situasjon med spredningen av Covid-19 har det aldri vært viktigere at næringslivet står sammen, og har en sterk næringsforening som jobber på vegne av fellesskapet. Torsdag 26. mars valgte årsmøtet inn Aid Schei Lillegård og Eirik Stavem som nye styremedlemmer i Næringsforeningen i Tromsøregionen. Andreas Willumsen er valgt som ny styreleder.

F.v. Andreas Willumsen, Aid Schei lillegår og Eirik Stavem. Foto: David Gonzalez og ukjent

De nye tilskuddene i styret Aid Schei Lillegård og Eirik Stavem kommer fra henholdsvis medlemsbedriftene Thon Hotels og Mystore. Aid er direktør på Thon Hotel Tromsø og har lang fartstid fra hotellbransjen.


- Det er utrolig flott å få inn en kapasitet som har Aid sin erfaring og innsikt innen hotell og reiseliv, sier nyvalgt styreleder Andreas Willumsen.


Eirik Stavem jobber som Chief Customer Officer i teknologibedriften Mystore og har en solid bakgrunn innen utvikling og teknologi.


- Næringsforeningens ambisjoner om å skape et stort antall nye arbeidsplasser motiverer meg sterkt, og jeg ser frem til å kunne samarbeide med resten av styret om økt verdiskapning i den vakre regionen vår, sier Stavem.

Erik har en bred bakgrunn innen utvikling og teknologi som gründer og innovatør og ser frem til å bidra med kompetanse og innsikt i hvordan teknologi og lettbent innovasjon kan bidra til økt verdiskapning og nye arbeidsplasser.


- Vi har en enorm samlet kompetanse i regionen, men har mye å hente på å bli flinkere til å samarbeide - blant annet gjennom Næringsforeningen sine initiativer, som jeg håper å kunne bidra til å realisere, sier Stavem.

Stein Windfeldt takker for seg etter flere år i styret.

Andreas Willumsen tar over styreledervervet fra Stein Windfeldt som har bidratt inn i styret i foreningen siden 2016, og vært styreleder de fire siste årene.


- Vi retter en stor takk til Stein for en formidabel innsats, gode diskusjoner og mange timer med frivillig innsats i foreningen, sier Willumsen.

Andreas som har vært i styret siden 2014, driver til daglig Willumsen Eiendom, og gleder seg til å ta fatt på vervet som styreleder.


- Næringslivet preges av en usikker fremtid og det er nå viktigere enn noen gang at bedriftene i regionen står sterkt sammen. Som næringsforening spiller vi en nøkkelrolle for å ivareta næringslivet gjennom koronakrisen, sier Willumsen.


Styret i foreningen består nå av:

  • Andreas Willumsen (Styreleder), Willumsen Eiendom

  • Grete Ovanger, ASKO Nord

  • Renate Slettli Nymo, JM Hansen

  • Roar Karlsen,Maritim Sveiseservice

  • Christian Bue Nordahl, Stella Polaris

  • Eirik Stavem, Mystore

  • Aid Schei Lillegård, Thon Hotel Tromsø


Comments


bottom of page