top of page
  • Writer's pictureNFTR

Gratulerer med dagen!
Næringsforeningen i Tromsøregionen har et solid fundament hva angår medlemmer og ståsted. Med ca 800 medlemsbedrifter i alle bransjer og størrelser, representerer vi næringslivet i Tromsøregionen. Og med 175 år på baken må vi kunne kalle foreningen vår en veletablert institusjon. Ja, det er faktisk slik at i dag 1. mars 2019 feirer Næringsforeningen i Tromsøregionen 175 år. Dette er en voksen alder som gjenspeiler et rikt liv med mange erfaringer og lange tradisjoner. Men på samme tid er viktig å holde seg i form, være ung og dynamisk, endringsvillig og fremoverlent. Vi skal følge næringslivet og være en spydspiss for utvikling og vekst for våre medlemmer. Det krever mye av en liten organisasjon. Og heldigvis føler jeg at mannskapet er allerede godt i gang med oppdraget.

Vi har satt verdiskaping og næringsliv på agendaen gjennom målsettingen om 2000 nye private arbeidsplasser i Tromsøregionen innen 2022. Ved å fokusere på verdien til private arbeidsplasser, hvor er potensialet for vekst og hvordan skal vi komme dit, har Næringsforeningen tatt en lederrolle for å bringe regionen vår fremover. Vi ønsker å være den gode gamle «snøplogen» som kjører fremst med skjæret og rydder veien for forhold som hemmer næringslivet i å utvide sin aktivitet, sin lønnsomhet og sitt bidrag inn til kommunekassa gjennom skatter. Det er vårt oppdrag. Og gjennom vår felles visjon om 2000 nye private arbeidsplasser, skal vi sammen med næringslivet, kommunen og fylkeskommunen jobbe for å nå nettopp dette målet.


Og på vei mot målet skal vi også stoppe opp og markere at vi i år runder 175 år. Vi skal i løpet av det neste året gjøre små og store markeringer og den første kommer i dag: Vi lanserer en ny og oppdatert profil. En profil vi føler er sprek, men tradisjonell, fresh og klassisk på samme tid. En profil som underbygger det Næringsforeningen skal være; tydelig, dynamisk og solid. Håper du liker den!


Skrevet av: Trude Nilsen, direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen.

コメント


bottom of page