top of page
  • Writer's pictureNFTR

Fly til 180 destinasjoner via Paris med Air France i 2024

Air France utvider vintersatsningen i Tromsø og vil gjennom vintersesongen fly 2 ukentlige avganger til Paris, forteller Halvor Gløersen, salgsdirektør hos Air France KLM i Norge. En annen gledelig nyhet er at Air France vil fortsette å fly gjennom sommeren og mellom 6. juli og 31. august, betjenes ruten med to ukentlige avganger til Paris, forteller Halvor Gløersen videre.Nettverket til Air France gir store muligheter for våre medlemmer til å nå 180 destinasjoner i hele verden, med kun en mellomlanding i Paris.


Codeshare samarbeidet som Air France og KLM har med Widerøe gjør det enkelt å kombinere flyvninger via Bergen til både Paris og Amsterdam med samme billett.


- Den arktiske hovedstaden er blitt godt plassert på det internasjonale kartet. Vi er stolte over at ett av verdens største flyselskap anerkjenner Tromsø som en strategisk destinasjon og gjør et stor satsing akkurat her, sier reiselivssjef Lone Helle

Gjennom Air France og KLM sitt nettverk kan man kombinere reiser mellom begge selskapene, som gjør  resten av verden meget tilgjengelig fra Tromsø.


Air France ønsker å knytte seg nærmere næringslivet i regionen og er i dag medlem i næringsforeningen. Flyselskapet søker en næmere relasjon til bedriftene i regionen og gjøre effektive reiser til hele verden fra Tromsø mer tilgjengelig. Med bedriftsprogrammet Bluebiz kombinerer bedrifter flyreiser med flere bedriftsfordeler over hele verden. Gjennom Bluebiz programmet tjener bedriften «Bluecredits» som kan enkelt benyttes hos Air France og KLM.  


Bærekraft er strategisk viktig for Air France og KLM, og de er i dag ledende på bærekraft globalt. Luftfarten har et stort ansvar for å kutte Co2 utslipp, og Air France og KLM er idag globalt den største forbrukeren av biofuel (SAF – Sustainable Aviation Fuel), som er ett av de viktigste virkemidlene for å få ned C02-utslippene innen luftfart. Vi er glade for at et flyselskap med så tydelig miljøprofil fortsetter sin satsning i Tromsø.


Velkommen ombord til Air France og KLM.


- Vi er utrolig glade for direkteruta og frekvensen gjennom hele året som gir oss tilgang på store huber i Europa. Dette er jo også en mulighet for Tromsøborgere å reise ut i verden og knytte næringslivet her tettere på Europa, sier direktør Trude Nilsen

 

Air France sine avganger


Perioden 03. nov - 30. mars


Tirsdag: Avgang Tromsø kl 15:40 med ankomst 19:40 i Paris.


Lørdag: Avgang Tromsø kl 15:55 med ankomst 19:55 i Paris.Perioden 31. mars - 02. nov


Lørdag: Avgang Tromsø kl 14:55 med ankomst i Paris 18:45.


Høysesong (6 juli – 31 august)

Torsdag og søndag: Avgang Tromsø kl 14:55 med ankomst i Paris 18:45.


 
bottom of page