top of page
  • Writer's pictureNFTR

Bli en del av vårt Eiendomsforum

For tredje år på rad samler vi ledere innen eiendomsbransjen for faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverksbygging. Som medlem i Næringsforeningen i Tromsøregionen er din bedrift hjertelig velkommen til å delta.

Et knippe bilder fra tidligere samlinger på forumet. Her f.v. omvisning på Rødbanken, byvandring og workshop med politikere fra Tromsø kommune.

På oppfordring fra medlemsbedrifter ble vi i 2019 utfordret til å dra i gang en faglig og sosial arena for aktører innen eiendomsbransjen. Formålet er å skape en møteplass der kunnskap utvikles og nettverk bygges. Vårt fokus er tema som passer eiendomsbransjen, men også utfordrer deg som leder. Videre ønsker vi med forumet å skape rom for diskusjoner, både faglige og om bransjens utfordringer og muligheter.


Forumet er forbeholdt medlemmer av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Er du usikker på om din bedrift er medlem hos oss eller ønsker du å tegne medlemskap? Ta kontakt med rådgiver Emilie Isaksen på tlf. 400 70 720 eller emilie@nftr.no.


Program 2021:

Forumet består av fire samlinger, hvorav samlingene går over en halv dag. I tillegg vil to av samlingene rundes av med et sosialt opplegg.


16. juni  //  Clarion Hotel the Edge  //  kl. 12:00-16:00

Tema: Lobbyering og politisk påvirkning

Enten det er reguleringsplaner som skal vedtas, prosjekter som skal realiseres, byggesaker som behandles eller innspill som skal gis har både eiendomsutviklere og næringsliv for øvrig behov for å skape begeistring og få gehør for sine saker. Hvordan skal man gå frem i møte med politikere for å få gjennomslag? Hva er innafor og når har man gått over streken? For å se nærmere på hvordan man jobber med lobbyering og politisk påvirkning i praksis har vi invitert med oss:

  • Tidligere kommunikasjonssjef i Høyre Sigbjørn Aanes til å dra oss gjennom de mest sentrale prinsippene innenfor lobbyering og politisk påvirkning. Sigbjørn er tidligere statssekretær og han hadde i mange år ansvaret for posisjoneringen og håndteringen av Solberg omdømme i pressen og var sentral i utviklingen av Høyres strategier for valgene fra 2011 – 2017. Tidligere arbeidet Sigbjørn som informasjonssjef i Norsk Olje og gass. Han har bred erfaring fra politisk kommunikasjon, budskapsutvikling, endringsledelse, strategiarbeid og krisehåndtering.

  • Ståle Marthinsen i Hensikt for å gi oss et innblikk i mulighetsrommet med nye digitale verktøy. Ståle har mange års erfaring fra Nordlys og digitale kanaler og har de 4 siste årene jobbet som rådgiver i Hensikt med både private og offentlige aktører. Med fokus på hvordan man kan nå målgrupper og beslutningstakere gjennom organisk trafikk og målrettet markedsføring vil han dra oss gjennom lobbyering på digiale flater.

31. august  //  Aurora Spirit  //  kl. 09:00-16:30

Tema: Bedriftsbesøk Aurora Spirit

Suksessbedriften i Lyngen åpner dørene for oss og drar oss gjennom historien bak destilleriet. Vi vil få omvisning i destilleriet og tønnelageret, høre om prosessen og historien og ikke minst smake på de prisvinnende produktene. Vi leier inn buss som frakter oss fra Tromsø Sentrum til Lyngen tur/retur.14. oktober //  Sted annonseres senere // kl. 09:00-12:00

Tema: Møte med den nye Byutviklingssjefen og Kommunedirektøren

Tromsø kommune har nå fått nye krefter med ny Byutviklingssjef og Kommunesjef på plass i staben. En gjenganger blant næringsliv er en opplevelse av uforutsigbarhet fra kommunen, og nylig ble Tromsø utpekt som en av de verste i landet på saksbehandlingstid på byggesak. Hvordan kan vi sammen snu disse trendene? Vi har invitert den nye byutviklingssjefen og kommunedirektøren til en prat.7. desember //  Sted annonseres senere // 12:00-18:00

Tema: Åpent

  • Tema settes i samråd med forumets deltakere.

  • Samlingen rundes av med sosialt opplegg.

Påmelding og pris

Send en henvendelse til emilie@nftr.no for deltakelse i forumet.


Pris: Kr. 16.000 + mva.


Målgruppen for forumet er store og mellomstore aktører innen eiendomsutvikling, både innen næringseiendom og boligutvikling. Pris og påmeldingen gjelder for alle fire samlingene.


Påmeldingen er bindende, og det er begrenset antall plasser for å sikre god kvalitet og rom for å delingskultur mellom deltakerne. Så lenge det er ledig kapasitet tar vi gjerne i mot deltakere underveis i forumet.

Commenti


bottom of page