top of page
  • Writer's pictureNFTR

Bidra til kronerulling for nye stolerNordnorsk vitensenter inviterer til kronerulling for nye stoler i Planetariet – en bedrift, en stol (eller flere), ei stjerne.


Nordnorsk vitensenter har endelig fått en ny fantastisk Nordlysfilm laget av Ole C Salomonsen, les mer om filmen her.


Dessverre står ikke inventaret (les: stolene) i Planetariet i stil med filmen. Etter 30 års bruk er slitasjen stor, og Vitensenteret mangler midler til å investere i infrastruktur. Vitensenterets styre har et stort ønske om at Planetariet i den arktiske hovedstaden skal kunne oppgraderes til å matche senterets fantastiske nordlysfilm. Derfor har det blitt satt i gang en kronerulling der næringslivet i Tromsø inviteres til å bidra til innkjøp av nye stoler. For 10 tusen kroner får Planetariet en ny stol, og de som bidrar får ei stjerne i Planetariets trappegang.


Følg vitensenterets arbeid med å oppgradere Planetariet til den standarden nyfilmen krever på deres nettsider og facebook-profil.


Håper akkurat du og din bedrift ønsker å bidra med en stol (eller flere), og vil ha ei stjerne i Planetariet. Ta gjerne kontakt med styreleder for Nordnorsk vitensenter og kontaktperson for kronerullingen Elin Jørgensen på e-post: elin.jorgensen@tromso.kommune.no eller mobil: 95089163.

Σχόλια


bottom of page