top of page

lør. 14. sep.

|

Hansnes

Øyriket i sentrum 2019

ØIS er et arrangement i regi av NFTR med ønske om å tilrettelegge for vekst i Karlsøy kommune innen det private næringsliv, samtidig som vi viser frem hvilke muligheter som finnes for morgendagens arbeidstakere.

Ingen påmelding nødvendig
Velkommen skal du være
Øyriket i sentrum 2019
Øyriket i sentrum 2019

Time & Location

14. sep. 2019, 10:00 – 15:00

Hansnes, Hansnes, Norway

About the event

«Øyriket i sentrum» er et arrangement i regi av NFTR med bakgrunn i et ønske om å tilrettelegge for vekst i Karlsøy kommune innen den private sektoren. Arrangementet tar sikte på å sette fokus på utdanning og arbeidsplasser da disse ses på som nødvendig for å nå de målene som er vedtatt i Strategisk Næringsplan.

For å sikre en bredde i representasjonen ønsker vi i år å tilby standplasser kostnadsfritt. Her ønsker vi spesielt at flere av de små aktørene innen reiselivet kan vise seg og sin bedrift frem for ungdommer og resten av lokalsamfunnet.

Øyriket i sentrum har som mål å vise ungdommen hvilke muligheter som finnes i kommunen etter endt utdanning. Vi ønsker derfor å skape en arena hvor ungdommer fra grunnskole møter lokalt og regionalt næringsliv, spesielt innen sjømatnæringer, reiselivsnæringer og leverandørnæringer. Det er jo nettopp i disse bransjene fremtidens arbeidsplasser i Karlsøy kommune finnes. Arrangementet er godt forankret både i Karlsøy kommunes Strategiske Næringsplan, men også i prosjektet til NFTR om 2000 nye private arbeidsplasser i Tromsøregionen innen 2022.

Slik som i fjor ønsker vi å invitere inn aktører fra sjømatnæringen, både hvitfisk og rødfisk. Disse vil få muligheten til å vise frem sin bedrift og hvilke muligheter som finnes i møte med unge håpefulle i Karlsøy kommune. Videre ønsker vi å ha med institusjoner som jobber med forskning og utvikling, utdanningssektor og opplæringskontor. Det legges til rette for at både grunnskoleelever og elever som er under videreutdanning skal få en informativ, deltagende og lærerik dag i samspill med kommune, næringsliv og utdanningsinstitusjoner.

Arrangementet er åpent for alle, og vi vil også spesielt invitere foreldre til ungdommer i grunnskolen til å delta.

Påmelding er ikke nødvendig. Møt opp, og ta del i en spennende og informativ dag.

Share this event

bottom of page