top of page

fre. 28. okt.

|

Tromsø

Frokostseminar - digitalisering: fra buzzord til handling

Digitalisering – et ord du garantert har hørt, men hva betyr det egentlig i bedrifter som har lykkes? Vi skal fylle begrepet med konkret innhold, gjennom å fortelle historier fra selskap som har lykkes. Næringsforeningen i Tromsøregionen har i samarbeid med Egde gleden av å invitere til frokostmøte.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Frokostseminar - digitalisering: fra buzzord til handling
Frokostseminar - digitalisering: fra buzzord til handling

Time & Location

28. okt. 2022, 08:30 – 10:30 CEST

Tromsø, Grønnegata 83, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Digitalisering: fra buzzord til handling

Digitalisering – et ord du garantert har hørt, men hva betyr det egentlig i bedrifter som har lykkes? På dette frokostmøtet skal vi fylle begrepet med konkret innhold, gjennom å fortelle historier fra selskap som har lykkes. Vi skal høre om digitaliserte prosesser og nye løsninger. Sammen med Egde vil vi gi deg inspirasjon til å gi din egen tilnærming til digitale løsninger en reboot.

Helsepartner Nord-Norge kommer og vil fortelle om sine planer. Remiks vil holde en presentasjon av et spennende prosjekt kalt «Fremtidens veietjeneste».

I tillegg kommer en studentgruppe fra UiT på besøk. Egde og Tromsøstudentenes Dataforening skal dagen før arrangere hackathon for informatikkstudentene ved UiT. Der vil studentene dykke ned i en dagsaktuell problemstilling. Vinnergruppen kommer på frokostseminaret for å presentere sitt forslag til løsning.

Velkommen til en inspirerende morgen, lite buzz og mye innhold.

Program:

08.30-09.00: Registrering, mingling og frokost

09.00-09.05: Velkommen v/Trude Nilsen, Næringsforeningen i Tromsøregionen

09.05-10.15: Presentasjoner: Fra buzzord til handling

  • Tilpass deg kunden og brukerens modenhet. Fra      "dataplattform" til et ord med mening.
  • Det er bedre å utfordre seg selv, enn å bli      utfordret av andre. En digitalisert prosess for grunnerverv.
  • Helsepartner Nord-Norge
  • Fremtidens veietjeneste, v/ Remiks
  • Hackathon-løsning, v/ studentgruppen

10.15-10.30: Oppsummering og spørsmål

Ta med deg venner eller kollegaer og meld dere på! Arrangementet et gratis og åpent for alle, men av hensyn til servering ber vi deg melde deg på.

Vi har spurt Egde om seg selv 👇

Egde er Sørlandets ledende fagmiljø innen digitalisering og teknologi. Vi er i dag nærmere 100 medarbeidere med en misjon om å forene mennesker og teknologi for å skape varige verdier for virksomheter og samfunn. Vi hjelper kunder med å realisere sine muligheter ved å kombinere deres erfaring med vår kompetanse innen strategi, brukerverdi og teknologi. Fra 2022 er Egde etablert i Tromsø, hvor vi i dag er 3 ansatte. Ved å ta med oss erfaringen vår fra å skape gode brukeropplevelser og godt arbeidsmiljø, skal vi å bygge opp et faglig sterkt miljø i Tromsø som kan betjene store og små lokale kunder. Vi ønsker også å gi et positivt bidrag til regionen vi er i og skape en attraktiv arbeidsplass for eksisterende og potensielle innbyggere.

Share this event

bottom of page