top of page

tor. 15. okt.

|

Clarion Hotel The Edge

Frokostpåfyll / Hva vil arbeidstaker ha i 2020?

Frokostpåfyll er endelig tilbake i sving og vi har gleden av å ønske velkommen til nye tema med utgangspunkt i FNs bærekraftsmål. Sammen med Randstad ser vi på koblingen mellom bærekraftig rekruttering og employer branding.

Arrangementet er fulltegnet.
Se andre arrangementer
Frokostpåfyll / Hva vil arbeidstaker ha i 2020?
Frokostpåfyll / Hva vil arbeidstaker ha i 2020?

Time & Location

15. okt. 2020, 08:00 – 9:00

Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Bærekraftig rekruttering handler om å finne dyktige ansatte som tar bedriften videre i årene som kommer og ikke minst om å ta vare på de du allerede har i bedriften. For å lykkes er det viktig å forstå hva dagens arbeidstakere er opptatt av i dag.

· Hvordan kan din bedrift sikre seg at dyktige ambisiøse ansatte blir "stayers"?

· Har forventningene til arbeidsgivere endret seg etter koronakrisen?

· Hva er det som gjør at du forblir hos dagens arbeidsgiver og hva er det som får deg til å søke en annen jobb?

· Hva er egentlig de største forskjellene mellom boomers og millennials? Eller nordlendinger og "søringer"?

Marlen Lauritsen fra Randstad vil i dette foredraget dele noe av det som kom frem i årets Randstad Employer Brand Research, som er verdens største uavhengige HR-undersøkelse og dekker mer enn 75% av verdensøkonomien. I Norge har over 4000 arbeidstakere fått spørsmål knyttet til employer branding, og hva som driver deres valg av arbeidsgivere.

OM FROKOSPÅFYLL

Næringsforeningen i Tromsøregionen, Tromsø Sentrum og Clarion Hotel The Edge inviterer jevnlig til en inspirerende morgen med faglige dypdykk innenfor tematikk som engasjerer, med lett servering for å få dagen i gang.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men av hensyn til kapasitet og smittevern ber vi om at du melder deg på. Frokostpakke kan kjøpes ved ankomst til kr. 50,- for de som ønsker det.

Mingling og frokost kl. 08.00

Foredrag starter kl. 08.15

Spørsmål kl. 08.45

Vel hjem kl. 09.00

Velkommen!

SAFE CONFERENCE

Covid-19 fører til en litt annerledes konferanse-hverdag, men sammen skaper vi en god opplevelse. Clarion Hotel gjennomfører følgende smitteverntiltak for å sikre ditt arrangement.

MØTEROM

● Møterommet som er tildelt ivaretar regelen om 1 meters avstand ihh til antall deltagere ved at bord/stoler vil stå fra hverandre med minimum 1 meters avstand.

● Kontaktflater på bord og stoler samt andre kontaktpunkter i lokalet desinfiseres som en del av rengjøringen i forkant og etterkant av konferansen.

● Håndsprit er tilgjengelig ved inngangen, og inne i lokalet.

● Alt teknisk utstyr vil være desinfisert i forkant og desinfeksjon vil være tilgjengelig for rengjøring av mikrofoner under konferansen.

FELLESAREALER

● Det er informasjonsplakater om smitteverntiltak bl.a. med oppfordring om å holde minst 1 meter avstand og håndhygiene godt synlig i alle fellesarealer.

● Kontaktpunkter, gjesteområder/overflater vil tørkes av regelmessig under konferansen. Dette gjelder også kaffemaskiner, dørhåndtak eller andre kontaktflater som er hyppig i bruk.

● Alle kaffe/pause stasjoner er utstyrt med håndsprit.

● Ved felles pauseområde for flere konferansegrupper vil det være tydelig merket hvilket serveringsområde som tilhører de ulike gruppene. Møter under 10 personer får pauseservering inn i møterommet.

● Toaletter vaskes 3 ganger om dagen.

● Det er oppmerket påminnelser på gulvet ved buffet-området som minner om å holde 1 meters avstand

SERVERING

● Pauseservering vil bli servert i oppmerket område eller inne i møterommet for mindre møter.

● Kaffemaskiner og pauseområder rengjøres regelmessig.

● Lunsj blir servert i restauranten og ihh til 1 meters regelen. Mindre møter kan få lunsj servert i møterommet dersom de ønsker det.

● Ved inngang til restauranten står det håndsprit som alle må bruke før og etter lunsj.

● Ved lunsjbuffet vil det den bli servert etter vanlig standard, hvor vi regelmessig skifter ut serveringsbestikk ihht Næringsetaten og Mattilsynet sine retningslinjer.

● Det er oppmerket påminnelser på gulvet ved buffet-området som minner om holde 1 meters avstand.

DEG SOM KONFERANSEDELTAKER

● Ved symptomer, hold deg hjemme og ikke møt opp på konferanse eller møter

● Hold avstand ihh til 1 meters regelen

● Hold god håndhygiene og bruk håndsprit ved mat/drikke servering.

● Sitt på samme plass under hele møtet/konferansen.

● Sitter du nærmest utgang, oppfordrer vi til at du går sist inn og først ut - og motsatt om du sitter innerst i lokalet.

● Den ansvarlige for bestillingen av konferansen skal ha tilgjengelig en fullstendig deltakerliste med kontaktinformasjon som hotellet kan få som verktøy for eventuell smitteoppsporing i etterkant.

● Vi oppfordrer gjester til å bruke trappen eller vente på neste heis dersom det ikke er mulig å opprettholde 1 meters avstand.

HOTELLETS PERSONAL

Hotellet har gjennomført risikovurderinger med tiltak for hver enkelt avdeling og alle ansatte på hotellet. Tiltakene innebærer blant annet:

○ Hver ansatt har et selvstendig ansvar i å medvirke til å forebygge smitte, og følge pålegg fra arbeidsgiver og myndigheter, samt melde fra dersom de oppdager risiko.

○ Alle ansatte spriter hender og telefon ved ankomst til hotellet.

○ Ved symptomer skal man ikke møte på jobb, men melde til overordnet leder umiddelbart hjemmefra. Syke personer skal holde seg hjemme fra arbeidsplassen. Dette gjelder uansett type sykdom, og selv med lette symptomer.

○ Alle ansatte skal også overholde 1 meters regelen. Ved pauser eller møter utover 15 minutter skal ansatte holde minst 2 meter avstand.

○ Håndhilsing og klemming på arbeidsplassen skal unngås.

Share this event

bottom of page