top of page

ons. 31. aug.

|

Pust Kafe (4etg.)

Tromsø2037: Menneskelig bærekraft

«Pust med magen» har du kanskje sagt til både deg selv og andre. Men, hvorfor sier vi pust med magen? Hvordan kan pusten være et redskap for deg? Onsdag 31.august vil overlege Audun Myskja ta turen til Tromsø, og vi er så heldige å få han til å lage et eget opplegg for oss i Tromsø2037!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Tromsø2037: Menneskelig bærekraft
Tromsø2037: Menneskelig bærekraft

Time & Location

31. aug. 2022, 18:30 – 01. sep. 2022, 20:00

Pust Kafe (4etg.), Skippergata 1C, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Menneskelig bærekraft v/ kjendislegen Audun Myskja

«Pust med magen» har du kanskje sagt til både deg selv og andre. Men, hvorfor sier vi pust med magen? Hvordan kan pusten være et redskap for deg? Onsdag 31. august vil overlege Audun Myskja ta turen til Tromsø, og vi er så heldige å få han til å lage et eget opplegg for oss i Tromsø2037 😊  Han vil fortelle om hvordan pusten kan bli ditt beste verktøy, både på arbeid og i fritiden.

Sammen med NNL og Pust inviterer vi i Tromsø2037 til en inspirerende kveld med fokus på menneskelig bærekraft. Vi erfarer at stadig flere er opptatt av å skape balanse mellom arbeid og fritid. Dette er mer aktuelt etter pandemien. Samfunnet har endret seg. Ser vi til USA så er ideene til Myskja en naturlig del for flere av de største selskapene som Nike, Microsoft og Google.

Vi er overbevist om at bedriftene som tar innover seg disse perspektivene vil lykkes bedre både med å beholde og tiltrekke seg ansatte. Det er neppe tilfeldig at Pust Badstu er fullbooket hver eneste dag, året rundt. Folk vil ha god helse, og de samme folkene møter du både i profesjonell og privat sammenheng.

Tromsø2037 er et initiativ av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Nettverket er for unge voksne i mellom 20-37 år, og skal fungere som arena for nye bekjentskap, faglig påfyll og sosial møteplass. Her er alle velkomne, enten du er hotelldirektør, frisør, sommervikar, styrmann, musiker, rådgiver, advokatfullmektig, butikkmedarbeider, student, forsker, banksjef, osv., så lenge du er mellom 20 og 37 år. Vi lover en hyggelig kveld på Pust!

Program:

· 18:30 Velkomst og innslipp

· 18:45 Oppstart med Audun

· 19:45 Avrunding

PS: Det vil være mulig å hoppe i badstuen til pust etterpå (første mann til mølla). Dette velges ved påmelding. 

-

Dr.med. Audun Myskja er overlege og forfatter av mer enn tjue bøker, blant annet bestselgerne De tibetanske ritene, Kunsten å finne ro, Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg, Ungdomskilden og Pust. Med over 40 års erfaring i helsevesenet er Myskja opptatt av å se hele mennesket, støtte opp om menneskets egne ressurser og gi individuelt tilpassede verktøy for mestring og bedring.

Tickets

 • Deltakelse foredrag

  kr 0,00
  Sale ended
 • Badstu kl. 20:00-21:00

  Denne billetten gir deg inngang til badstua på pust. En mail med mer informasjon vil sendes til deg på mail dagen før arrangementet.

  kr 0,00
  Sold Out

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page