top of page

fre. 25. nov.

|

PwC Tromsø, Muségata 1, 7.etg

Frokostseminar - Bærekraftsundersøkelsen 2022

Hva er status for nordnorske bedrifter og deres arbeid med bærekraft? Sammen med PwC gleder vi oss til å gå gjennom årets bærekraftsundersøkelse med dere.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Frokostseminar - Bærekraftsundersøkelsen 2022
Frokostseminar - Bærekraftsundersøkelsen 2022

Time & Location

25. nov. 2022, 08:00 – 09:30 CET

PwC Tromsø, Muségata 1, 7.etg

About the event

Bærekraftundersøkelsen 2022

PwC har sammen med Næringsforeningen i Tromsøregionen tatt pulsen på nordnorske bedrifter sitt arbeide med bærekraft. Hva er status og hvor er regionen sett opp mot resten av landet? I tillegg vil dere få innsikt i hvordan bedriftene i Nord-Norge jobber med bærekraft, hva bærekraftsarbeidet motiveres av, hvor stor andel av bedriftene som rapporterer på bærekraft. Og ikke minst, hvordan har utviklingen vært siden i fjor

I tilegg vil vi høre fra Iteam og UN Global Compact. Iteam vil synliggjøre hvordan de jobber med bærekraft i praksis og presentere prosjektet bærekraftig IT.  UN Global Compact er FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv. De vil presentere deres refleksjoner rundt den nylanserte rapporten.

Allerede nå kan vi røpe at hele 58 % av bedriftene svarer at manglende kapasitet/ressurser er en av de største utfordringene med å gjøre bedriften mer bærekraftig, og at flertallet sier de jobber aktivt for å kutte utslipp, men mangler konkrete tallbaserte mål for utslippskutt.

Vel møtt!

Program:

08:00-08:30: Registrering, mingling og frokost

08:30- 09:15: Bærekraftundersøkelsen 2022

  • Direktør i Næringsforeningen, Trude Nilsen og leder for PwC Consulting Tromsø, Ragnhild Dahle Heen vil presentere funnene 
  • UN Global Compact 
  • Bærekraftig IT ved Key Account Manager Roger Schaal i Iteam  

09:15-0930: Oppsummering og spørsmål

Ta med deg venner eller kollegaer og meld dere på! Arrangementet et gratis og åpent for alle, men av hensyn til servering ber vi deg melde deg på.

Share this event

bottom of page