top of page

ons. 24. jan.

|

Radisson Blu Hotel Tromsø

Byggebørsen 2024

Vi har gleden av å invitere deg til årets viktigste møteplass for bygg, eiendom- og anleggsbransjen!

Byggebørsen 2024
Byggebørsen 2024

Tid og sted

24. jan. 2024, 10:00

Radisson Blu Hotel Tromsø, Sjøgata 7, 9008 Tromsø, Norway

Om arrangementet

Næringsforeningen i Tromsøregionen har gleden av å invitere deg til Byggebørsen 2024 - årets viktigste møteplass for bygg, eiendom- og annleggsnæringen!

I over 20 år har Byggebørsen vært en møteplass og arena for utveksling av informasjon mellom utbyggere, entreprenører, leverandører og andre med interesse for utviklingen i vår region. Konferansen samler årlig rundt 100 deltakere fra både privat næringsliv og offentlig sektor. 

Byggebørsen går denne gangen av stabelen  onsdag 24. januar, på Radisson Blu Hotel Tromsø. Programmet er under utarbeidelse, men som alltid kommer det store offentlige og private aktører som forteller om hvilke nye prosjekter som kommer det neste året.

Pris:

  • Kr. 1495,- + mva. for medlemmer i NFTR
  • Kr. 2495,- + mva. for ikke-medlemmer

 Delta med stand? 

Byggebørsen er en nyttig arena til å bygge nettverk blant samarbeidspartnere og leverandører i bransjen. Også i år vil vi tilby stand under konferansen. Om din bedrift er interessert ta gjerne kontakt med oss på cato@nftr.no for pristilbud og info. Vi har begrenset antall utstillere så her er det viktig å være tidlig ute!

Vi håper å se deg på konferansen. Meld deg på i dag og sikre deg din plass!

Del dette arrangementet

bottom of page