top of page

tir. 28. mai

|

Næringslivets hus 4.etg

Benytter din bedrift seg av SkatteFUNN? (1)

Næringslivet i Troms forventer å motta skattefradrag på opp mot 87 millioner kroner gjennom SkatteFUNN. Bedrifter som gjennomfører egne forsknings eller utviklingsprosjekter kan søke om godkjenning i ordningen. Har du lyst å høre mer om ordningen, da er dette arrangementet for deg.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Benytter din bedrift seg av SkatteFUNN? (1)
Benytter din bedrift seg av SkatteFUNN? (1)

Time & Location

28. mai 2019, 08:00 – 12:00

Næringslivets hus 4.etg, Grønnegata 83, Tromsø, Norway

About the event

Næringslivet i Troms forventer å motta 87 millioner kroner i skattefradrag, gjennom en ordning som heter SkatteFUNN. Bedrifter som gjennomfører egne forsknings eller utviklingsprosjekter kan søke om godkjenning av sitt prosjekt. Næringsforeningen i Tromsøregionen arrangerer i samarbeid med Norges forskningsråd frokostmøte, hvor du kan bli bedre kjent med SkatteFUNN. Etter frokostmøtet kan du delta på et prosjektverksted hvor du kan lære mere om søknadsskriving og prosjektutvikling.

Tre spennende bedrifter viser frem sine prosjekter, og forteller som erfaringer frem til godkjent søknad. Dere får møte bedrifter innen kultur og formidling, digitalisering av undervisning, og et børsnotert biotekselskap, hvor alle har erfaring med SkatteFUNN.

SkatteFUNN kan bidra med finansiering når du skal videreutvikle eller fornye bedriften din. SkatteFUNN-ordningen gjelder for alle næringer og selskapsformer, og det er ingen begren¬sninger på antall ansatte eller omsetning. Det er heller ingen begrensninger på tema for SkatteFUNN-prosjektet, så lenge prosjektet er målrettet, avgrenset og handler om å utvikle en ny eller forbedret vare, tjeneste eller produksjonsprosess som er til nytte for bedriften.

Program:

0800 Frokost serveres

0830 Velkommen ved Trude Nilsen, adm dir. Næringsforeningen i Tromsøregionen

0840 Kort introduksjon til SkatteFUNN ordningen, v. Per Lyder Pedersen, Forskningsrådet

0850 Nytt og til nytte for bedriften, ArcticZymes AS v. Olav Lanes

- ArticZymes er et internasjonalt bioteknologiselskap fra Tromsø. Basert på råvarer fra havet utvikler og leverer de produkter på molekylnivå, enzymer, til medisinsk industri, forskning og næringsmidler. Olav Lanes skal vise hvordan de har benyttet SkatteFUNN til å få de resultatene de har i dag.

0900 Ny kunnskap og erfaring, Ståle Frisvold, ASK Undervisning AS

- ASK Undervisning er den eneste heldigitale videregående skolen i Norge. All undervisning gis via høykvalitets video, i en plattform designet for videopedagogikk. Ståle Frisvold er en av gründerne bak løsningen, som etter 2 år har nærmere 8000 brukere, både privatister, lærere og elever i den videregående skolen.

0910 Målrettet og avgrenset. Ice-9 AS v. Marina Borovaya

- Ice-9 AS er et medieselskap etablert av filmskaper Christine Cynn og kunstner Valentin Manz i Tromsø 2014. Ice-9 eksperimenterer med hvordan en kan bruke ny medieteknologi og kunstuttrykk for å formidle kunnskap og skape diskusjon rundt store samfunnsspørsmål.

0920 Litt flere detaljer om SkatteFUNN ordningen

- Hva har de tre bedriftene til felles og hvilke krav stiller SkatteFUNN for å godkjenne ditt prosjekt, v. Per Lyder Pedersen, Norges forskningsråd.

0945 Spørsmålsrunde og vel hjem; eller bli med på prosjektverksted

Share this event

bottom of page