top of page
  • Writer's pictureNFTR

Bli med på Julebyen Tromsø!

Det er snart klart for Julebyen Tromsø! Vi gleder oss til å gjenta suksessen fra i fjor, og vil veldig gjerne ha din bedrift med på laget for å lage julesteming.

Foto: Daniel Jensen

Med braksuksess i fjor skal vi i år befeste Tromsø som hele Norges juleby, også internasjonalt. Med naturgitte rammer som ekte snø, nordlys og reinsdyr kombinert med shopping, gastronomiske og kulturelle opplevelser, byr den Arktiske hovedstaden på julestemning i verdensklasse. Dette hadde vi ikke klart uten dere, det lokale næringslivet - dere er et sterkt næringsliv som byr på seg selv og ønsker folket velkommen. Sammen skapte vi 203 arrangementer, en julekalender med imponerende rekkevidde, samt var location for av Coca-cola sin julefilm og ikke minst Nordens pariserhjul som lyste opp hele byen og skapte god julestemning. I år ønsker vi å overgå dette! Målet er økt verdiskaping for både by, region og landsdel. Vi oppfordrer næringslivet i hele regionen til å være med. Her kan bedriftene tenke både stort, smått, tradisjonelt og utradisjonelt når det gjelder aktiviteter og tilbud. Vær med og skape julestemning for hele regionen! Les gjerne mer om julebyen her

Fra 14 i fjor til 140 i år!

I fjor fikk vi koronastøtte til etablering av julebyen, det var helt avgjørende for satsingen. I tillegg hadde vi et knippe samarbeidspartnere og sponsorer som sikret kostnadsdekning av blant annet Nordens pariserhjul. I år trenger vi økonomisk støtte og heiarop mer enn noen gang.


Vi har satt sammen to ulike sponsorpakker vi håper faller i smak. For å melde interesse eller få mer info, send mail til post@nftr.no.Adventskalender

Ingenting skaper bedre julestemning enn en ekte adventskalender! De siste to årene har vist oss rekkevidden vår adventskalender kan nå, i fjor så vi tall vi aldri turte å drømme om. Denne suksessen må vi selvsagt videreføre.


Nå jakter vi årets bidragsytere til premier, og vi har allerede fått flere bidragsytere på plass, blant annet weekend på Hamn i Senja og gratis bybowling for et helt år.


Vi tror at engasjementet rundt adventskalenderen er så stort fordi vi har fantastiske premier bak hver luke. Som inspirasjon var noen av de mest populære lukene i fjor Arctic Whisky Experience hos Aurora Spirit destillery, gavekort på 2000 kr. på fisk fra Torsvågbruket, Ankarsum kjøkkenasistent fra Elkjøp og 4 retters middag fra Fiskekompaniet.


Dersom du vil være med å skape julestemning og samtidig profilere din bedrift, ta kontakt med Martine@nftr.no.


Hva må være med i eposten?

  • Informasjon om produktet/aktiviteten dere ønsker å gi bort.

  • Bilde av produktet/aktiviteten. Hvis dere ikke har dette tilgjengelig, send gjerne et bilde dere tenker kan representere bedriften deres.

  • Dersom premien er tidsbegrenset, må dette oppgis.


Julebyen Tromsø - hele Norges juleby er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Tromsøregionen, Tromsø Sentrum og Visit Tromsø.

Comments


bottom of page