top of page

ons. 15. apr.

|

Microsoft Teams

Webinar: Siste nytt for SMB om koronatiltak

Næringsforeningen i Tromsøregionen og Tromsø Sentrum AS inviterer sammen våre medlemmer til gratis webinar onsdag 15. april i samarbeid med PwC om koronatiltak for små og mellomstore bedrifter.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Webinar: Siste nytt for SMB om koronatiltak
Webinar: Siste nytt for SMB om koronatiltak

Time & Location

15. apr. 2020, 09:00 – 10:00

Microsoft Teams

About the event

Koronaviruset byr på store utfordringer for oss alle, og mange setter nå i verk omfattende tiltak for å hindre spredningen av viruset. For næringslivet er det mye nytt å sette seg i inn, og informasjonen om tiltak, krisepakker og regler endrer seg hyppig. 

Næringsforeningen i Tromsøregionen og Tromsø Sentrum AS inviterer sammen våre medlemmer til gratis webinar onsdag 15. april i samarbeid med PwC. 

På webinaret vil PwC gå gjennom tiltakspakken for små og mellomstore bedrifter og se på siste nytt etter påsken. Det vil være særlig fokus på den foreslåtte kompensasjonsordningen for foretak med minst 30 % omsetningsfall der bedrifter får dekt sine faste utgifter. Mer om denne på regjeringens nettside her:  https://bit.ly/2XdAZXe 

Det vil også bli anledning til å stille spørsmål underveis. 

Arrangementet er gratis og åpent for våre medlemmer, men vi ber om at du melder deg på.

Fra PwC stiller advokat Pål Aunehaugen. Pål har over 20 års erfaring med bl.a. skatte- og selskapsrett med bakgrunn fra bl.a. Skattedirektoratet og advokat i SpareBank 1 SMN. 

Share this event

bottom of page