top of page

tor. 17. juni

|

Microsoft Teams

Webinar: Kandidathåndtering

Næringsforeningen inviterer i samarbeid med Vesir til webinar om kandidathåndtering torsdag 17. juni.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Webinar: Kandidathåndtering
Webinar: Kandidathåndtering

Time & Location

17. juni 2021, 08:30 – 9:30

Microsoft Teams

About the event

Employer branding er et fint ord for bedriftens omdømme som arbeidsgiver. Dette har fått stort fokus de siste årene, og mange virksomheter invester mye penger i å utvikle et godt rennomme. Men vet vi egentlig hva som «virker»?

De beste (og dårligste) ambassadørene er egne ansatte, og ikke minst alle de som har vært i en rekrutteringsprosess uten å få jobben de søkte på. Dårlig kandidatbehandling blir fort spredt i sosiale medier, på samme måte som de positive opplevelsene deles i nettverk og andre fora.

Ivaretar du alle søkere på en profesjonell måte får kandidatene et positivt inntrykk av virksomheten din, uavhengig av om de får jobben eller ikke. Håndtert med respekt og ivaretakelse får du gode ambassadører som det er stor sjanse vil stå på søkerlisten ved en senere anledning – og da kanskje som en perfekt match?

Som drevne rekrutterere er Vesir involvert i rekrutteringsprosesser i en rekke ulike bransjer og bedrifter. Partnerne i Vesir Marianne Telle og Bjørg Alvestad vil gi sine beste tips og råd om hvordan du kan gi kandidatene en positiv opplevelse som søker til din bedrift.

Webinaret er gratis og åpent for alle, men vi ber om at du melder deg på i forkant for å få tilgang til oppkobling. 

Share this event

bottom of page