top of page

fre. 05. mars

|

Teams

Webinar: Havbruk

Er Nord-Norge havbruksnæringens vekstmotor frem mot 2050? Næringsforeningen i Tromsøregionen inviterer i samarbeid med PwC til gratis webinar.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Webinar: Havbruk
Webinar: Havbruk

Time & Location

05. mars 2021, 08:30 – 9:45

Teams

About the event

Du vil høre fra: 

PwCs Sjømatbarometer 2021

- Bærekraft, teknologi og vekstscenarioene. Er glasset halvtomt eller halvfullt for havbruksnæringen? Bransjen har talt i PwCs Sjømatbatometer 2021.

/ Ragnhild Dahle Heen og Morten Harjo Pettersen, PwC

Nord-Norge en viktig vekstmotor

- SalMar ASA er et av verdens største og mest effektive selskap innen produksjon og foredling av laks. Selskapet investerer for fremtidig vekst i Nord-Norge blant annet gjennom et banebrytende lakseslakteri og settefiskanlegg på Senja, samt utvikling av offshore havbruk.

/ Kim Schjølberg Johansen, Produksjonsdirektør i SalMar Nord

Grønn vekst frem mot 2050

- Wilsgård har investert tungt i å minimere eget fotavtrykk. Hele 5 av 6 konsesjoner er grønne og drives etter de strengeste kriteriene for miljø og fiskevelferd. Den sjette blir grønn i 2023.

/ Fredd Wilsgård, Daglig leder Wilsgård Fiskeoppdrett AS

Bærekraft og data -  forutsetninger for vekst i fremtiden

- Bærekraft er blitt forutsetning for konkurransekraft. Innen havbruk vil det å spore reisen til fisken, fra havet til fatet kommer til å bli en forutsetning for å sikre videre vekst. Hvorfor vil verdien på produktene vil bli større dersom man kan dokumentere hele verdikjeden - på en sikker måte.

/ Roy Angelvik, Atea Leder Havbruk Region Nord

Share this event

bottom of page