top of page

tor. 27. feb.

|

Clarion Hotel The Edge

Troverdig kommunikasjon / Frokostpåfyll

Retorisk teori handler i stor grad om hvordan vi kan formidle budskapet vårt på en troverdig, og dermed overbevisende måte. Men holder det å være retorisk sterk i 2020?

Registreringen er lukket
Se våre andre arrangementer

Time & Location

27. feb. 2020, 08:00 – 9:00

Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Retorisk teori handler i stor grad om hvordan vi kan formidle budskapet vårt på en troverdig, og dermed overbevisende måte. Men holder det å være retorisk sterk i 2020? 

Frokostpåfyll arrangerer gjennom hele året paneldebatter, seminarer og gode historier med utgangspunkt i FNs bærekraftsmål. 

I en tid hvor bærekraftbegrepet har en tendens til å bli misbrukt for ofte, samtidig som det går inflasjon i budskap i sosiale medier, har forbrukerne utviklet avanserte støyfilter som siler bort svada.    

Kreativ leder i Magy Media Magnus Joki Arild vil i dette foredraget diskutere betydningen av troverdig kommunikasjon, og hvor viktig det er at handlingene våre står i stil til ordene vi bruker. 

  • Hvordan vil vi at andre beskriver oss? 
  • Hvilke historier vil vi fortelle fra landsdelen vår? 
  • Hvordan kan vi bruke storytelling som verktøy? 

Dette er tre av de sentrale spørsmålene som vil bli forsøkt belyst, samtidig som Magnus vil dele noen av sine viktigste erfaringer som publisist fra blant annet Nordlys, Tromsø IL, SpareBank1 Nord-Norge og i dag gjennom sitt virke som kreativ leder i digitalbyrået Magy Media. 

Næringsforeningen i Tromsøregionen, Tromsø Sentrum og Clarion Hotel The Edge inviterer jevnlig til en inspirerende morgen med faglige dypdykk innenfor tematikk som engasjerer, med lett servering for å få dagen i gang. 

Frokost begynner kl. 08.00 

Foredrag starter kl. 08.15

Arrangementet er ferdig kl. 09.00  

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men av hensyn til servering ber vi om at du melder deg på. 

Velkommen! 

Share this event

bottom of page