top of page

tor. 02. mars

|

Kystens hus, kantina

Tromsø2037: Inkludering og likestilling - angår det meg?

Har du tenkt på hva din arbeidsplass gjør for å ivareta alle ansatte? Er det noe alle ansatte burde ta stilling til, eller er det en oppgave for toppledelsen? Vi setter oss ned med noe godt i glasset og forsøker å finne svaret på dette, og andre spørsmål i løpet av kvelden!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Tromsø2037: Inkludering og likestilling - angår det meg?
Tromsø2037: Inkludering og likestilling - angår det meg?

Time & Location

02. mars 2023, 18:30 – 21:00

Kystens hus, kantina, Tromsø, Norway

About the event

Velkommen på mars-møtet med T37! Denne gangen blir det litt faglig påfyll kombinert med noe godt i glasset

Tema for arrangementet er inkludering – hvordan kan vi, som unge ansatte, legge til rette for inkludering på arbeidsplassen. Er inkludering kun en oppgave for arbeidsgivere, eller har vi også ansvar som medmennesker og kolleger? Dette skal vi se nærmere på ved dette arrangementet.

Kvelden arrangeres i samarbeid med BDO, de har laget et eget opplegg for oss i Tromsø2037 om hvordan unge arbeidstakere kan bidra i inkluderingsarbeidet på egen arbeidsplass. Deres Marit Erikstad og Nicolas Micallef kommer til å presentere ulike problemstillinger som kan dukke opp i enhver arbeidshverdag. Hvordan ville du gått frem for å håndtere disse?

Vi tror dette kommer til å bli en interessant kveld, fylt med både nye refleksjoner og nye bekjentskap. I tillegg til det faglige innholdet vil vi legge til rette for uformell prat og mingling. BDO spanderer noe godt i glasset, håper vi sees der!

Tromsø2037 er et initiativ av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Nettverket er for unge voksne i mellom 20-37 år, og skal fungere som arena for nye bekjentskap, faglig påfyll og sosial møteplass. Her er alle velkomne, enten du er hotelldirektør, frisør, sommervikar, styrmann, musiker, rådgiver, advokatfullmektig, butikkmedarbeider, student, forsker, banksjef, osv., så lenge du er mellom 20 og 37 år. Vi lover en hyggelig morgen hos Ressurs Tromsø!

Share this event

bottom of page