top of page

tir. 16. nov.

|

Bankhjørnet i Rødbanken

Pride, mangfold og inkludering

I anledning Arctic Pride har vi i Næringsforeningen i Tromsøregionen sammen med Foreningen for kjønns -og seksualitetsmangfold gleden av å invitere til et faglig frokostseminar om næringsliv, pride, mangfold og inkludering.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Pride, mangfold og inkludering
Pride, mangfold og inkludering

Time & Location

16. nov. 2021, 08:15 – 10:00

Bankhjørnet i Rødbanken, Storgata 65, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Vi har fått fagavdelingen til Foreningen for kjønns -og seksualitetsmangfold (FRI) med på laget til å gi oss et innblikk i hvordan næringslivet aktivt kan jobbe med mangfold og inkludering med tanke på seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk.

Vi har troa på at en inkluderende arbeidsplass både vil tiltrekke og beholde den gode arbeidskraften, og ikke minst i større grad møte kunder og samarbeidspartnere på en fin måte.

FRI har i flere år levert kurs til store deler av arbeidslivet. Hensikten er å gi offentlige og private arbeidsplasser et innblikk i statistikk og forskning, eksempler på godt språk, innsikt i potensielle utfordringer, samt noen fine perspektiver på en trygg og produktiv arbeidsplass - der alle kan få være hele seg. Kurset er faglig forankret, praksisnært og motiverende Og ikke minst: relevant for alle.

- Hvorfor skal arbeidslivet snakke om seksuell orientering og kjønn?

- Hvorfor arrangeres Pride?

- Har en arbeidsplass noen forpliktelser på dette området?

- Hva kjennetegner et godt mangfolds- og inkluderingsarbeid på dette feltet?

Dette, og mer til, er noe av hva du kan oppleve under årets mest fargerike frokostkaffe på (sted/adresse). Vi byr på frokost fra kl. 08:15 med møtestart kl. 08:30.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men vi ber om at du melder deg på. 

Hjertelig velkommen!

Share this event

bottom of page