top of page

tir. 17. mars

|

Tromsø

Oppstart utsatt: Økonomilederforum

På grunn av korona-viruset har vi utsatt første samling. Informasjon er sendt ut til deltakerne som er meldt på, og evt. nye deltakere vil bli oppdatert.

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Time & Location

17. mars 2020, 12:00

Tromsø, Tromsø, Norway

About the event

For niende år på rad samler vi økonomiledere på tvers av bransjer for faglig påfyll og nettverksbygging. Som medlem i Næringsforeningen i Tromsøregionen er du eller din bedrifts økonomileder hjertelig velkommen til å delta.  

Som deltaker i forumet vil du få faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til å utvikle din rolle og egen bedrift. Du blir en del av et faglig nettverk der utgangspunktet for møtene er kompetanseheving, erfaringsutveksling og relasjonsbygging. Som en del av nettverket diskuterer du aktuelle tema og problemstillinger med likesinnede.  

Økonomilederforumet består av fire samlinger per kalenderår, hvorav to samlinger rundes av med en sosial sammenkomst. 

Program 2020:

17. mars  //  Azets Tromsø, Sjølundvegen 1  //  Kl 12.00-16.00  

Tema:  Digitalisering av økonomifunksjonen 

Som med resten av verden står regnskapsbransjen og økonomifunksjonen i en teknologisk utvikling. Dette er ikke noe nytt, men vi ser at endringene skjer hyppigere og mulighetene er flere. Hvordan velge de løsningene som gjør din hverdag enklere og hente ut potensialet i utviklingen? 

IT-direktør i Azets  Andreas Viljugrein tar turen til Tromsø og drar oss gjennom dagens tema: digitalisering av økonomifunksjoner. Andreas har de siste 12 årene har jobbet med automatisering av regnskap og lønn. 

13. mai  //  Tromsø Havn  //  Kl 12-18.00 //   

Tema:"Økonomiledernes rolle i ledergruppa - samspill mellom roller"

Økonomilederens rolle og funksjon i ledergruppa diskuteres denne ettermiddagen i flere perspektiver. Vi ser på ledergruppas funksjon i organisasjonen, team- og teammedlemrollen i ei ledergruppe samt økonomisjefens rolle og fagansvar i organisasjonen. 

Lederutvikler Frode Mikaelsen fra NNL har de siste 20 årene jobbet tett på norske ledere og ledergrupper og er en mye brukt foredragsholder. Han er siviløkonom i bunn, har selv jobbet som økonomisjef og har erfaring fra mange ulike bransjer og organisasjoner. 

Kveldsprogram fra 15.00-18.00: Vi får en omvisning på den nye havneterminalen og blir bedre kjent over god mat og drikke på Du Verden. 

14. oktober //  Sted og tidspunkt annonseres senere  

Tema: Åpent

Tema settes i samråd med forumets deltakere. 

08. desember //  Sted og tidspunkt annonseres senere  

Tema: Økonomisk værvarsel for 2021

Vi går gjennom siste nytt innen økonomiens veden, fremtidsutsiktene i finansmarkedet og økonomien generelt og eventuelle nyheter for året som kommer. Mer informasjon sendes ut når denne samlingen nærmer seg. 

Påmelding og pris

Kr 9.000 + mva.

 

Pris og påmeldingen gjelder for alle fire samlingene. Påmeldingen er bindende.

Share this event

bottom of page