top of page

man. 21. aug.

|

Storgata Camping

Næringspolitisk valgdebatt

Moderatorer: Trude Nilsen NFTR og Sigrid Ina Simonsen NHO Arktis

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer

Tid og sted

21. aug., 16:30 – 18:30

Storgata Camping, Storgata 5, 9008 Tromsø, Norge

Om arrangementet

Hvordan skal Tromsø vokse og være en motor for regionen?

Kommunestyre- og fylkestingsvalget står for døren, og Næringsforeningen i Tromsøregionen og NHO Arktis inviterer til en næringspolitisk valgdebatt.

📅 Dato: Mandag 21. august

🕒 Tid: Kl. 16.30-18.30

🏢 Sted: Storgata Camping

Vi vil utfordre våre fremste lokalpolitikere om morgendagens Nord-Norge, hvordan kommunen kan være en aktiv pådriver for utvikling i det lokale næringslivet, skape attraktivitet i vårt lokalsamfunn og fremme en bærekraftig fremtid for Tromsø.

Dere vil også høre fra fylkespolitikere om ringvirkninger og økt verdiskaping av Forsvarets tilstedeværelse, samt hvilken rolle fylkeskommunen kan spille for å sikre gode rammebetingelser for næringslivets videre bærekraftige utvikling. Vi vil også høre  om hvordan fylkespolitikere kan bidra til økt attraktivitet og tilgang på arbeidskraft i Tromsø. 

Debatten vil bli ledet av Trude Nilsen adm. dir i Næringsforeningen i Tromsøregionen og Sigrid Ina Simonsen regiondirektør i NHO Arktis. Vi har også invitert fagpersoner og kommentatorer til å gi sitt perspektiv på dagens debatt.

Det er begrenset antall billetter tilgjengelig i salen, og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Billettene er gratis, men vi ber om påmelding.

Vi ser frem til en engasjerende debatt og noen spenennde timer sammen med dere!🎙️

Del dette arrangementet

bottom of page