top of page

man. 10. okt.

|

Amtmandens, Bakrommet

Næringspolitisk speeddating

For første gang inviterer vi til næringspolitisk speeddating med korte og effektive møter for kunnskapsdeling mellom næringslivet og politikere. Meld din interesse!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Næringspolitisk speeddating
Næringspolitisk speeddating

Time & Location

10. okt. 2022, 14:00 – 16:30

Amtmandens, Bakrommet, Grønnegata 83, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Næringsforeningen i Tromsøregionen inviterer medlemmer til delta på næringspolitisk speeddating, sammen med flere sentrale politikere, ledere for Næringsforeningens fagråd og andre bedriftsledere i Tromsøregionen. Det er begrenset antall plasser, og ved å registrere deg melder du din interresse for deltakelse. Vi tar kontakt med dere som får plass!

I en årrekke har Næringsforeningen i Tromsøregionen arrangert møtecup for næringslivet med høy suksess og stort engasjement. Et kort og effektivt møte kan gi varig effekt. I år ønsker vi å koble næringsliv med politikk og på den måten bidra med konkrete innspill til hvordan våre folkevalgte i større grad kan sikre forutsigbarhet.

Arrangementet starter med korte, presise presentasjoner fra våre fagrådsledere, med påfølgende en-til-en møter mellom politikere og bedriftsledere. For å sikre verdifull dialog settes søkelyset på tre hovedtemaer:

• Det grønne skiftet

• Samferdsel og infrastruktur

• Tilgang på kompetanse og arbeidskraft

I etterkant av møtecupen inviterer vi også til mingling på arrangementet «Pizza, pils og politikk», du kan lese mer om arrangementet her: https://www.nftr.no/events/pizza-pils-og-politikk.

Share this event

bottom of page