top of page

ons. 31. aug.

|

Pust Kafe

Menneskelig bærekraft v/ kjendislegen Audun Myskja

Arrangementet er nå fullbooket!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Menneskelig bærekraft v/ kjendislegen Audun Myskja
Menneskelig bærekraft v/ kjendislegen Audun Myskja

Time & Location

31. aug. 2022, 08:15

Pust Kafe, Skippergata 1C, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Ledere må ta mange avgjørelser, noen ganger med høy kompleksitet og liten tid. Da kan stress hope seg opp og gi utslag som ulike «vondter» i kroppen. Eller det kan gå en kule varmt og ordene kommer ikke ut slik de burde.

«Pust med magen» har du kanskje sagt til både deg selv og andre. Men, hvorfor sier vi pust med magen? Hvorfor er pusten et redskap i ledelse? Onsdag 31.august vil overlege Audun Myskja ta turen til Tromsø for å fortelle deg hvordan pusten kan bli ditt beste lederverktøy, både i krise og i hvile.

NNL inviterer sammen med Næringsforeningen og Pust til en inspirerende morgen med fokus på menneskelig bærekraft. Vi erfarer at stadig flere er opptatt av å skape balanse mellom arbeid og fritid. Ledere forteller at dette er mer aktuelt etter pandemien, og at de nå må lede med en bevissthet om at samfunnet har endret seg. Ser vi til USA så er ideene til Myskja en naturlig del for flere av de største selskapene som Nike, Microsoft og Google. Vi er overbevist om at bedriftene som tar innover seg disse perspektivene vil lykkes bedre både med å beholde og tiltrekke seg ansatte. Det er neppe tilfeldig at Pust Badstu er fullbooket hver eneste dag, året rundt. Folk vil ha god helse, og de samme folkene jobber hos deg!

Arrangementet er gratis og åpent for inviterte, men vi ber om at du melder deg på.

Obs: begrenset antall plasser, meld deg på i dag.

Det er mulighet for inntil 30 stk å delta på en fordypning fra kl. 13.15. I denne økten inviteres du til å praktisere pusteteknikker sammen med Myskja.

Program:

· 07:00 Våkne til liv: bruk Pust badstua til å våkne fra kl. 07 (valgfritt)

· 08:15 Innslipp og velkommen til Pust Kafe Skippergata 1c

· 08:30 Overlege Audun Myskja

· 09:15 Pause med brainfood

· 09:30 Hva sier forskingen om metodene

· 10:15 Oppsummering og avslutning

· 10:30 Ta 10-kaffen på Pust kafe og møt folk

· 11:00 Avslutning

For interesserte inviterer vi også til en økt med fordypning

· 13:15 Innslipp til Pust 4.etg

· 13:30 En fordypning i praksisen

· 15:00 Te og tid

· 15:30 Avslutning med mulighet for badstu (åpen frem til 17:00)

Dr.med. Audun Myskja er overlege og forfatter av mer enn tjue bøker, blant annet bestselgerne De tibetanske ritene, Kunsten å finne ro, Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg, Ungdomskilden og Pust. Med over 40 års erfaring i helsevesenet er Myskja opptatt av å se hele mennesket, støtte opp om menneskets egne ressurser og gi individuelt tilpassede verktøy for mestring og bedring.

--- 

Dette arrangementet er en del av Gnistuken 

Share this event

bottom of page