top of page

ons. 29. sep.

|

Bankhjørnet i Rødbanken

Medlemsmøte: Julebyen Tromsø

Informasjonsmøte for medlemmer i Næringsforeningen, Tromsø Sentrum og Visit Tromsø om prosjektet: Tromsø - Hele Norges juleby.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Medlemsmøte: Julebyen Tromsø
Medlemsmøte: Julebyen Tromsø

Time & Location

29. sep. 2021, 08:30 – 9:30

Bankhjørnet i Rødbanken, Storgata 65, 9008 Tromsø, Norway

About the event

På møtet vil vi gå gjennom tidslinjen og dele våre planer og tanker om julefeiringen, som i år som blir utenom det vanlige.

Vi ønsker å synliggjøre alle mulighetene som Tromsø kan by på som en juleby og for å åpne øynene til innbyggere lokalt og regionalt – på denne måten kan vi nå begynne arbeidet med å stadfeste Tromsø som en juledestinasjon, både nasjonalt og etter hvert i Skandinavia. Samtidig er det viktig for oss å bygge lokal stolthet og inspirere til bolyst – særlig blant den unge lokalbefolkningen som vi ønsker å beholde i landsdelen. I den forbindelse er markedsføring et naturlig satsingsområde, og det er nå viktigere enn noen gang å være synlig for å plassere Tromsø på verdenskartet som julebyen man ikke kan gå glipp av.

Tromsø Sentrum AS, NFTR og Visit Tromsø vil stå som avsendere av kampanjen, men vi vet at dette er et budskap flere aktører i byen og næringslivet lokalt kan stille seg bak, og dermed bidra til å forsterke budskapet og målet med kampanjen om å fronte og brande Tromsø som en juleby.

Vi trenger å vite hvor mange som kommer, så viktig med påmelding!

Det blir servert kaffe, te og litt bakst.

Share this event

bottom of page