top of page

ons. 13. des.

|

Clarion Hotel the Edge

Mangfold er lønnsomt!

Mangfold og suksess går hånd i hånd. Bli med oss 13. desember for innsikt fra eksperter og bedriftsledere om hvordan du kan ta bevisste valg i din bedrift for å bygge et inkluderende arbeidsmiljø.

Registration is closed
See other events
Mangfold er lønnsomt!
Mangfold er lønnsomt!

Time & Location

13. des. 2023, 12:15 – 14:00

Clarion Hotel the Edge, Kaigata 6, 9008 Tromsø, Norge

About the event

Vi har ingen tvil – i dagens konkurransefylte arbeidsmarked er det ingen vei utenom: mangfold og inkludering er veien til suksess. Heldigvis er det ikke bare riktig, det er også utrolig lønnsomt å satse på mangfold i din bedrift. Derfor har vi samlet et knippe eksperter og bedrifter som allerede har knekt koden og er klare til å vise deg hvorfor og hvordan du burde gå i samme retning.

Dette er den første samlingen av tre i vårt kompetanseprogram for arbeidsgivere med internasjonale arbeidstakere. Hold gjerne av tiden 4. januar og 5. februar for de to neste samlingene. 

Agenda:

  • 12.15 Velkommen v/ Trude Nilsen, administrerende direktør Næringsforeningen i Tromsøregionen
  • 12.25 Hvordan kan mangfold bli et konkurransefortrinn? v/ Javad Mustaq

Mustaq har deltatt som foredragsholder på prestisjefylte nasjonale og internasjonale plattformer, inkludert NHOs Årskonferanse, World Economic Forum GSC og ONS. Han har blitt anerkjent som en av Kapital's 40 under 40, en E24s Ledertalent, og har deltatt som det yngste medlemmet i regjeringens ekspertutvalg for livslang læring. 

  • 13.10 Beinstrekk
  • 13.20 Myten om den åpne nordlendingen: Å få arbeidsinnvandrere og andre ressurspersoner til å bli værende v/Marit Aure Instituttleder og professor UiT Norges arktiske universitet

Aure er instituttleder ved Institutt for samfunnsvitenskap og prosjektleder for "Sustainable Diverse Cities: Innovation in Integration" (Cit-egration) finansiert av BYFORSK - Norges forskningsråd. Hun er involvert i flere nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter, publiserer i akademiske tidsskrift, og deltar som reviewer og sensor på ulike nivåer. Hennes forskningsinteresser omfatter migrasjon, integrasjon, kultur, kjønn, likestilling, og regional utvikling.

  • 13.40 Panelsamtale: Hvilke bevisste valg kan bedrifter ta for å bygge et inkluderende arbeidsmiljø?

Hør fra vinnere av Mangfoldsprisen, Ida Jakobsen hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge i kategori store virksomheter, og Freddy Mikkelsen administrerende direktør VSK fiskeredskaper i kategori små virksomheter.

  • 14.00 Vel hjem

Kompetanseprogrammet er en del av Tilflytterstrategi-prosjektet. Arrangementet er gratis, men det er begrenset antall plasser og vi krever påmelding. 

Share this event

bottom of page