top of page

tir. 31. mars

|

Online

Likviditet i koronaens tid

Hvordan kan bedrifter ruste seg til å møte utfordringer knyttet til likviditet? I samarbeid med advokatkontoret SANDS inviterer vi våre medlemmer til et webinar rundt tema knyttet til de økonomiske utfordringene som mange bedrifter står i nå – med fokus på muligheter for å bedre situasjonen.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Likviditet i koronaens tid
Likviditet i koronaens tid

Time & Location

31. mars 2020, 09:30 – 10:30

Online

About the event

Koronaviruset og restriksjonene knyttet til dette vil kunne medføre alvorlige økonomiske problemer for mange næringsdrivende. Bedriftene i Tromsøregionen melder om endrede forbruksvaner, leveranser som stopper opp og oppdrag som utsettes eller kanselleres. Næringslivet preges av en usikker fremtid og mange vil oppleve likviditetsmessig utfordringer dersom krisen blir langvarig. 

I samarbeid med vår medlemsbedrift SANDS inviterer vi alle medlemmer i Næringsforeningen i Tromsøregionen til et webinar der vi blir å se på hvordan bedrifter kan ruste seg til å møte utfordringer knyttet til likviditet. SANDS er et av Norges største advokatfirma som bla har kontor i Tromsø, og vil på seminaret berøre tema knyttet til de økonomiske utfordringene som mange bedrifter står i nå – med fokus på muligheter for å bedre situasjonen. 

Vi vil bla. se nærmere på: 

  • Utleie av næringseiendom: ettergivelse/utsettelse av husleie samt spørsmål knyttet til mva.
  • Justering/terminering av avtaler, sikring av krav og betalinger samt balansetiltak
  • Forslaget til ny låneordning for SMB’er 

SANDS advokater Andreas Fuglesang, Ylva Axelsen, Odd Moe og Kjersti Holum Karlstrøm vil delta på seminaret og vil etter presentasjonen være tilgjengelig for å svare på spørsmål deltakerne måtte ha.

Webinaret er gratis, men for å delta må du melde deg på.  

NB: Dette møtet er kun åpent og gratis for våre medlemmer. Er du usikker på om din bedrift er medlem, ta kontakt med oss på post@nftr.no 

Share this event

bottom of page