top of page

tor. 12. okt.

|

Rådhuset, Hansnes

Kompetanseprogram: Digital markedsføring og sosiale medier

Kurset er finansiert av Karlsøy kommune, og er gratis og åpent for både private og offentlige virksomheter i kommunen. Vær rask, det er begrenset antall plasser.

Registration is closed
See other events
Kompetanseprogram: Digital markedsføring og sosiale medier
Kompetanseprogram: Digital markedsføring og sosiale medier

Time & Location

12. okt. 2023, 09:00 – 15:00

Rådhuset, Hansnes, Rådhusveien 41, 9130 Hansnes, Norge

About the event

Næringsforeningen i Tromsøregionen og Karlsøy kommune inviterer din virksomhet til å heve kompetansenivået innen digital markedsføring og merkevarebygging. Kompetanseprogrammet er støttet av Karlsøy kommune, og gir deg muligheten gratis til å utvide dine ferdigheter uansett om du representerer en privat eller offentlig virksomhet i kommunen.

Hva du kan forvente: 

I fokus står målrettet markedsføring på sosiale medier som Facebook og Instagram, merkevarebygging, innholdsmarkedsføring, samt nettside og Google. Praktiske oppgaver tilpasses ditt nivå, og ved fullføring vil du motta et kompetansebevis.

Program og datoer:

Kompetanseprogrammet vil gjennomføres høsten 2023, og består av 1 fysisk workshop, 2 webinarer og 1 time rådgivning per bedrift. Påmelding gjelder samtlige samlinger.

  • Workshop på Rådhuset, Hansnes: 12. oktober kl. 09.00-15.00
  • Digitalt webinar 1: 26. oktober
  • Digitalt webinar 2: 14. november
  • Rådgivningstime: Etter avtale

Kursholder:

Kursholder Kreativ Industri arbeider med markedsplanlegging, digitalmarkedsføring og merkevarebygging for virksomheter i hele Norge. De er Innovasjon Norges nasjonale leverandør av Skap synlighets-kursene, og jobber til daglig med bedrifter med merkevarebygging, markedsplanlegging og digitalmarkedsføring. 

Påmelding:

Husk å melde deg på, det er begrenset antall plasser. 

Velkommen til en praktisk og gøy kompetanseprogram!

Share this event

bottom of page