top of page

tor. 25. aug.

|

Festsalen, Rødbanken

Kick-Off Julebyen Tromsø

Etter fjorårets braksuksess gleder vi oss stort til å invitere dere til en offisiell kick-off for Tromsø – Hele Norges juleby!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kick-Off Julebyen Tromsø
Kick-Off Julebyen Tromsø

Time & Location

25. aug. 2022, 09:00 – 10:00

Festsalen, Rødbanken, Storgata 65, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Velkommen til informasjonsmøte for medlemmer i Næringsforeningen i Tromsøregionen, Tromsø Sentrum AS og Visit Tromsø-Region AS. Vi er superklare for å ta julebyen Tromsø til nye høyder og ser frem til å få med dere på laget for å skape tidenes julefest.

På møtet vil vi dele nye planer og visjoner med dere – og vi vil gjerne høre om dere har innspill og ideer dere vil dele med oss. Julebyen 2022 skal bli en juleby av et annet kaliber og alt vi lærte i 2021 skal nå settes til verks. Den viktigste lærdommen vi gjorde oss var uten tvil at en slik satsing ikke kan gjennomføres alene – og at Tromsø er vår alles juleby! 

I år kan vi trygt invitere inn verden til vår vakre region, og vi håper dere vil være med på å skape tidenes juleby sammen med oss. Vi er klare for å synliggjøre alle mulighetene Tromsø kan by på som juleby – og fortsette arbeidet med å etablere Tromsø-regionen som verdens beste juledestinasjon, både mot nasjonalt og internasjonalt.

Tromsø Sentrum AS, Næringsforeningen i Tromsøregionen og Visit Tromsø-Region AS er fortsatt eier av satsingen, og vi gleder oss til å fronte og brande Tromsø som en juleby sammen med dere.

Vi har behov for å vite hvor mange som kommer, så det er viktig med påmelding! Det blir servert kaffe, te og litt bakst.

Share this event

bottom of page