top of page

tir. 29. mars

|

Scandic Ishavshotell

Innspillsmøte om Sentrumsplanen

"Et bærekraftig bysentrum i det urbane Arktis" er visjonen Tromsø kommune har satt for Tromsø sentrum. Sentrumsplanen er lagt ut til andregangs høring og offentlig ettersyn, og vi har nå en siste mulighet til å påvirke endelig planverk for framtidens sentrumsområde.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Innspillsmøte om Sentrumsplanen
Innspillsmøte om Sentrumsplanen

Time & Location

29. mars 2022, 12:15 – 13:30 CEST

Scandic Ishavshotell , Fredrik Langes gate 2, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Næringsforeningen i Tromsøregionen og Tromsø Sentrum inviterer våre medlemmer til innspillsmøte om Kommunedelplan for Tromsø sentrum 2022- 2034.

Sentrumsplanen er lagt ut på høring med frist 22. april. Vi anser planen av høy viktighet da Tromsø sentrum og dens utvikling gir ringvirkninger langt ut over bydelen og verdi for hele regionen. Bli med på innspillsmøte, få førstehånds kjennskap til den nye versjonen av planen og gi oss viktige innspill til vårt høringssvar. 

Mer informasjon om Sentrumsplan finner du her.

Dato: 29. mars 

Sted: Ishavshotellet

Program  

12.15 Velkommen

12.30 Presentasjon av Sentrumsplanen ved Tromsø kommune

13.00 Innspillsrunde og diskusjon

13.30 Vel hjem 

Arrangementet er gratis og åpent for medlemsbedrifter. Vi ber om påmelding. Dersom du ikke har anledning til å delta på møtet, kan innspill sendes på e-post til marianne@nftr.no innen 18. april. 

Vi gjør oppmerksom på at Tromsø Sentrum har gårdeierforum i tidsrommet 11.00- 12.00. Medlemmer i Næringsforeningen møter kl. 12.15. 

Share this event

bottom of page