top of page

tir. 04. juni

|

Kystens hus

Hvordan få verdi av moderne skyplattformer

Roberth Strand, skyarkitekt og Microsoft MVP deler hvordan Platform Engineering hjelper deg å bygge og få verdi av moderne skyplattformer som gir et solid grunnlag for utvikling, implementering og drift av programvareapplikasjoner. Hvor mye er teknisk, og hvor mye er kultur?

Hvordan få verdi av moderne skyplattformer
Hvordan få verdi av moderne skyplattformer

Time & Location

04. juni 2024, 08:30 – 10:30

Kystens hus, Stortorget 1 Tromsø - 2. etg

About the event

En av de få tingene som er konstant i vår bransje, er at den alltid er i endring. Etter at IT har flyttet seg ut i skyen florerer det med nye konsepter, trender og standarder, samtidig som trenden går mot økt effektivitet gjennom mindre og autonome team.

Etter noen år med å strekke seg etter urealistiske idealer, har bransjen samlet sammen det vi har lært i et eget fagfelt. Platform Engineering er kunsten å bygge brukervennlige, effektive, sikre, robuste og skalerbare plattformer som gir et solid grunnlag for utvikling, implementering og drift av programvareapplikasjoner. Men hvor mye er teknisk, og hvor mye er kultur?

Vi i Sopra Steria Tromsø inviterer deg på et hyggelig fagtreff med de fremste innen Cloud Native og Platform Engineering i Norge, hvor vi forteller om hva som foregår i bransjen og deler våre erfaringer fra noen av våre kunder.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Det gjør du her: Fagtreff: Hvordan få verdi av moderne skyplattformer (soprasteria.no)

Share this event

bottom of page