top of page

tir. 16. aug.

|

Bakrommet, Amtmandens

Foredrag med Hege Janson Skogen fra podcasten "Godt nok for de Svina" // T37

- Jeg vil jeg vil, men hvordan skal jeg få det til? Om lederambisjoner, en trøkktakling og viktigheten av å tro på seg selv.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Foredrag med Hege Janson Skogen fra podcasten "Godt nok for de Svina" // T37
Foredrag med Hege Janson Skogen fra podcasten "Godt nok for de Svina" // T37

Time & Location

16. aug. 2022, 17:00 – 18:30

Bakrommet, Amtmandens, Grønnegata 83, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Velkommen på foredrag med Hege Janson Skogen i regi av Tromsø2037! 

Hege (32) er midt i målgruppen for T37 og kommer nordover for å holde foredrag for oss med tittelen "Jeg vil jeg vil, men hvordan skal jeg få det til? Om lederambisjoner, en trøkktakling og viktigheten av å tro på seg selv".

 

Hege Skogen er tidligere konserntrainee i Posten, prosjektleder og forretningsutvikler, og har nettopp startet i sin første offisielle lederrolle som Head of Operations i Dr. Dropin. Hun har aldri hatt noen klare mål, men uttalte lederambisjoner, det har hun, noe hun åpent deler i podkasten «Godt nok for de Svina», som hun har sammen med tidligere næringslivsleder Anita Krohn Traaseth.   

Vi gleder oss masse til å ha besøk av Hege og vet at det kommer til å bli veldig spennende å høre om hennes erfaringer rundt lederambisjoner.  Vi byr på lett matserveting. 

Program:

17.00 - 17.30 Mingling og en matbit

17.30 - 18.15 Foredrag av Hege Skogen

18.15 - 18.30 Spørsmål og dialog

18.30 Vel hjem

Husk å melde deg på!

---

Tromsø2037 er et initiativ av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Nettverket er for unge voksne i mellom 20-37 år, og skal fungere som arena for nye bekjentskap, faglig påfyll og sosial møteplass. Her er alle velkomne, enten du er hotelldirektør, sommervikar, student, politiker, musiker, eller rådgiver. 

Share this event

bottom of page