top of page

tir. 07. juni

|

Clarion Hotel The Edge

Får du ikke tak i folk?

Vi inviterer til lunsjmøte med NHO Arktis, NAV og LO. Få et innblikk i hvordan du kan bruke inkludering for å få tak i hodene du trenger.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Får du ikke tak i folk?
Får du ikke tak i folk?

Time & Location

07. juni 2022, 11:00 – 13:00

Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Arbeidsmarkedet i Tromsøregionen preges av stor optimisme og svært mange bedrifter søker arbeidskraft, samtidig som ledigheten er lavere enn før korona.

Resultatet er et arbeidsmarked med flere tilgjengelige jobber enn arbeidssøkere. I tillegg til arbeidsledige, har vi mange utenfor arbeidslivet som ønsker en mulighet til å jobbe, men som trenger en utstrakt hand. Med litt ekstra tilrettelegging i en oppstartsfase, eller påfyll av formell kompetanse blir disse arbeidstakere en investering som kan resultere i stor gevinst for deg som arbeidsgiver.

Det viktigste stikkordet her er inkludering. Inkludering passer for mange arbeidsplasser, og NAV kan være med som samarbeidspartner i en oppstart- og opplæringsfase.

NHO Arktis, Næringsforeningen i Tromsøregionen, NAV og LO inviterer til et lunsjmøte der du får innblikk i hvordan din virksomhet kan bruke inkludering som rekrutteringsverktøy. I tillegg har vi fått Consto og Tide med på laget, som kommer og forteller hvordan de har jobbet med inkluderingsarbeidet.

I arbeidsøkten stiller NAV med egne ressurspersoner, slik at du kan stille helt konkrete spørsmål om hvordan nettopp din bedrift kan gi muligheter til noen som ønsker seg til arbeidslivet.

Program

11.00 Lunsj og mingling

11.30 Velkommen ved NFTR, NHO, LO og NAV.

11.45 Hva kan NAV tilby deg som arbeidsgiver slik at du kan bruke inkludering som rekrutteringsverktøy?

11.55 Opplæring og utdanningstiltak

12.05 Hvordan har Consto og Tide lykkes med inkludering?

12.15 Arbeidsøkt rundt bordet: Caseløsing i samarbeid med NAV-veiledere

12.45 Oppsummering

13.00 Avslutning

Share this event

bottom of page