top of page

tor. 12. mars

|

Aurora kino Fokus

Avlyst: Inspirasjonsfrokost Cannes Lions på Aurora kino Fokus

På bakgrunn av nye anbefalinger fra FHI og Tromsø kommune for å forebygge smittespredning av COVID-19 har vi valgt å avlyse arrangementet.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Avlyst: Inspirasjonsfrokost Cannes Lions på Aurora kino Fokus
Avlyst: Inspirasjonsfrokost Cannes Lions på Aurora kino Fokus

Time & Location

12. mars 2020, 08:00

Aurora kino Fokus , Grønnegata 100, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Oppdatering: 

På bakgrunn av nye anbefalinger fra FHI og Tromsø kommune for å forebygge smittespredning av COVID-19 har vi valgt å avlyse «Inspirasjonsfrokost Cannes Lions» på Aurora kino Fokus den 12. mars. Vi har foretatt en risikovurdering og besluttet å utsette arrangementet da det samler mange deltakere og vi har tilreisende foredragsholdere. Vi viser til den siste utviklingen og nye råd for arrangementer som ble publisert i går. 

Vi er mange som hadde gledet oss til dette, og vi håper vi får mulighet til å gjennomføre arrangementet ved en senere anledning. Informasjon om eventuelt nytt tidspunkt kommer når det er klart.

Start dagen med en gjennomgang av verdens mest kreative vinnerjobber fra fjorårets Cannes Lions!

Målgruppe: Arrangementet er gratis og åpent for med interesse for kunsten å lage gode reklamer. 

Hva: Hvert år arrangeres Cannes Lions på den franske riviera og er det nærmeste man kommer et VM i kreativitet. Over 32.000 bidrag ble sendt inn i 26 ulike kategorier, f.eks Film, Design, PR, Mobile og Innovation. 

Vi i Næringsforeningen i Tromsøregionen har i samarbeid med Aurora Kino og CAPA gleden av å invitere både medlemmer og ikke-medlemmer til et inspirerende frokostmøte. 

 Program: 

  • 08:00 Frokost
  • 08:15 Foredrag med Espen Strand Henriksen
  • 09:45 Vi runder av 

Her blir det servert enkel frokost med kaffe og te etterfulgt av at Espen Strand Henriksen – Cannes Lions and Eurobest Representative, Norway, som vil lose oss gjennom vinnerarbeidene og høydepunktene fra årets festival.

  • Hvilke jobber vant flest løver i år?
  • Hva var trendene?
  • Hvordan gjorde de norske bidragene det?

Ta med deg venner eller kollegaer og meld dere på! Arrangementet et gratis og åpent for alle, men av hensyn til servering ber vi deg melde deg på.

Share this event

bottom of page