top of page

ons. 22. mai

|

Asplan Viak AS

Asplan Viak: Visualisering og analyse ved bruk av GIS, BIM, VR og droner

Meld deg på Asplan Viaks frokostseminar for å lære mer om hvordan de bruker GIS, BIM, VR og droner til å bistå deres oppdragsgivere med løsninger som hjelper dem til å ta bedre beslutninger, dempe konfliktnivå og effektivisere saksbehandlingen

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Time & Location

22. mai 2019, 08:00 – 10:00

Asplan Viak AS, Kirkegata 4, 9008 Tromsø, Norge

About the event

I de fleste prosjektene Asplan Viak jobber med, står visualisering og analyse sentralt for å gi best mulig beslutningsgrunnlag til våre oppdragsgivere. Godt datagrunnlag og avansert programvare gir oss mulighet til å lage gode informasjonsprodukter både i 2D og 3D enten det gjelder stor-skala områdeanalyser for utbyggere, små og store reguleringsplaner, eller komplekse modeller for bygg- og infrastrukturprosjekter. Deres løsninger hjelper både private og offentlige utbyggere, kommuner og publikum til bedre forståelse og felles situasjonsbilde.

Meld deg på Asplan Viaks frokostseminar for å lære mer om hvordan de bruker GeoInformasjonsSystem (GIS), Building Information Model (BIM), Virtual Reality (VR) og droner til å bistå oppdragsgivere med løsninger som hjelper dem til å ta bedre beslutninger, dempe konfliktnivå og effektivisere saksbehandlingen i både store og små prosjekter.

PROGRAM

08.00 – 08.20 Enkel frokostservering og mingling

08.20 – 08.30 Kort presentasjon av Asplan Viaks Tromsøkontor

08.30 – 09.30 Analyser og effektiv visualisering i GIS

09.30 – 10.00 Bruk av droner, BIM og VR i analyser og visualisering

VELKOMMEN!

Share this event

bottom of page