top of page

man. 14. mars

|

Digitalt møte

Åpent møte om Fremstr

Er du på jakt etter jobb når du er ferdig med studiene? Tromsø har endelig fått eget traineeprogram og vi inviterer nå studenter til et åpent digitalt møte der vi vil fortelle mer om programmet. Vi har nå ute 11 spennende stillinger som er midt i blinken for deg som er nyutdannet!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Åpent møte om Fremstr
Åpent møte om Fremstr

Time & Location

14. mars 2022, 14:15

Digitalt møte

About the event

Er du under 35 år og ferdig med studiene i 2022? Eller var du ferdig i 2020/21? Bli med på åpent digitalt møte om Tromsøs nye traineeprogram der vi tilbyr deg som er ferdig med studiene skreddersydde stillinger hos ulike virksomheter!

Da kan du søke på 11 spennende stillinger som er midt i blinken for deg som er nyutdannet! Våre bedrifter står med åpne armer, og venter på at akkurat DU skal søke!

Bli med på møtet for mer informasjon om stillingene, traineeprogrammet og hvordan du kan søke.

Møtet er åpent for alle men for å få møtelink må du melde deg på.

Om Fremstr

FREMSTR er norrønt, og betyr fremst, og gå foran. Navnet forplikter, og traineeprogrammet har som ambisjon å bli en pådriver for rekruttering av bærekraftskompetanse i næringslivet i nord, fordi vi vet at bærekraft er noe av det viktigste både for næringsliv og samfunnet fremover.

I løpet av ett år får nyutdannede jobbe hos fremoverlente bedrifter og virksomheter i spenningsfeltet mellom bærekraft og business. I tillegg byr programmet på et kompetanseprogram og hyggelige sosiale sammenkomster. Slik sikres deltakere et solid nettverk både i arbeidslivet og blant traineene 👏

Vi kan love deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren! 💥

Om programmet: https://fremstr.no/bli-en-fremstr-trainee/

Alle stillingene: https://fremstr.no/stillinger-2022/

Vi ses! 

Share this event

bottom of page