top of page

ons. 29. nov.

|

Brewyard på Vervet

Afterwork: Betydningen av ledelse i kampen om kompetanse

Sammen med Fremogruppen har vi gleden av å invitere deg og din bedrift til afterwork om fremtidens arbeidsmarked. Nå flytter Tromsø-kontoret inn i nye lokaler på Vervet og vi inviterer denne onsdagen næringslivet til bydelsnaboen Brewyard for faglig påfyll, lett servering og noe godt i glasset.

Afterwork: Betydningen av ledelse i kampen om kompetanse
Afterwork: Betydningen av ledelse i kampen om kompetanse

Time & Location

29. nov. 2023, 15:00 – 17:00

Brewyard på Vervet, Nordøstpassasjen 33, 9008 Tromsø, Norge

About the event

Sammen med Fremogruppen har vi gleden av å invitere deg og din bedrift til afterwork om fremtidens arbeidsmarked. Fremogruppen ble etablert i Trondheim i 2005 og er en betydelig aktør i rekrutteringsbransjen. Nå flytter Tromsø-kontoret inn i nye lokaler på Vervet og vi inviterer denne onsdagen næringslivet til bydelsnaboen Brewyard for faglig påfyll, lett servering og noe godt i glasset.

Daglig leder og partner i Fremogruppen Hege Svendsen tar turen opp til Tromsø og vil gi et kort foredrag om betydningen av ledelse i kampen om ansatte. Hege har vært daglig leder i Fremogruppen i 15 år og har lang erfaring med rekruttering til fag- og lederstillinger i privat, kommunal og offentlig sektor. Hun er Sertifisert rekrutterer DNV og skriver nå masteroppgave om «Kampen om kompetansen» ved NTNU. 

Hege har et stort nettverk og har i mange år vært aktiv i næringsforeningene i Trondheim og Midt-Norge og i andre bedriftsnettverk og fora. Hun gjennomfører lederutviklingsprosesser og holder foredrag om dette og lignende tema. Hun er styremedlem i bransjeforeningen i NHO, hvor hun deltar både i nasjonale og internasjonale nettverk innen rekruttering og bemanning.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men vi ber om påmelding av hensyn til servering. Det er kun 40 plasser, så her er det første mann og kvinne til mølla!

Share this event

bottom of page