top of page

Yapril AS åpner nytt kontor i Tromsø

Updated: Sep 10, 2019


Tore Johnsen er født i Harstad og startet yrkeskarrieren med markedsføring av Nordkapp og Finnmark som reiselivsdestinasjon. De siste 16 årene har han jobbet som senior bedriftsrådgiver med base i Tromsø. Her sammen med rådgiver i NFTR, Lars Bjørkli

Det er bedriftsrådgiver Tore Johnsen som 1. juli åpnet Tromsø-kontoret til det Ålesund-baserte rekrutteringsselskapet Yapril AS. Selskapet har spesialisert seg på rekruttering av styremedlemmer, ledere, mellomledere og spesialister.


- Jeg kjenner både landsdelen og betydningen av gode ansettelser. Det er etterspørselen og kravene til metoder og prosesser som gjør at jeg nå går inn i et miljø som utelukkende jobber med rekruttering, sier Johnsen om nyetableringen.


Yapril AS er et rekrutteringsselskap med solide prosesser og metoder for analogt og digitalt kandidatsøk og identifisering, utvelgelse og avtale. Selskapet ble etablert i 2012, og har totalt ni medarbeidere fordelt på kontorene i Ålesund, Molde og Tromsø.


- Yapril kjenner de behovene, utfordringene og mulighetene som finnes her i nord. Jeg tenker blant annet på fiskeri, reiseliv, transport, kultur, energi og handel. Skal man lykkes med å rekruttere godt i Nord-Norge må man jobbe med å orientere seg om hva som finnes i markedet. Feilansettelser er tidkrevende, kostbart og belastende – både for den som ansetter og den som blir ansatt. Å gjøre de riktige ansettelsene er like viktig for offentlig sektor, som for privat næringsliv, sier Johnsen.


Bygger opp et regionalt kandidatregister

Noe av det første Tore Johnsen og Yapril gir seg i kast med er å bygge opp et kandidatregister. Yapril har mange kompetente kandidater fra de tre nordligste fylkene i databasen allerede, men her vil det straks bli flere.

- Til mange av de stillingene vi rekrutterer kan kandidatene komme fra hele landet, men for oss er det avgjørende også å ha en sterk lokal/regional base. Vårt kontor her i Tromsø vi være en del av den nordnorske hverdagen, lover Tore Johnsen.


Comments


bottom of page