top of page
  • Writer's pictureNFTR

Visste du at vi viser frem ledige jobber i Tromsøregionen på vår hjemmeside?Nå styrker vi vårt samarbeid med Karriere.no som leverer denne tjenesten. Vi ønsker å gir våre medlemmer muligheten til å synliggjøre både ledige og fremtidige stillinger gjennom våre kanaler og på www.karriere.no.


Alle bedrifter får uten kostnad tilgang å vise sine jobbmuligheter. Vi håper alle bedrifter i regionen benytter seg av denne muligheten. Engasjer deg og bidra til ytterligere å løfte frem hvilke muligheter som finnes.

Arbeidsmarkedet er mer enn de ledige jobbene her og nå. Det er også summen av bedrifter, hvilke kompetanse de besitter og har behov for fortsatt å være konkurransedyktige og vokse. Det er derfor viktig å være synlige og trekke til seg gode kandidater. Det er det vi kaller “fremtidige jobbmuligheter”. Legg ut alle muligheter som kan dukke opp de neste 1-3 årene for å komme i kontakt med gode kandidater.  


Jobb og næring er bærebjelken i et levende lokalsamfunn. Din bedrift kan bidra til å gjøre tromsøregionen mer interessant og synlig, for de som bor her og ønsker å flytte hit. Vår ambisjon er å vise frem alle bedrifter og jobbmuligheter i regionen. Slik bidra til ytterligere vekst og vår målsetting om 2000 nye arbeidsplasser i tromsøregionen innen 2022. 


Hva er et arbeidsmarked uten muligheter? Hvem vet at din bedrift også trenger folk i fremtiden?


Litt om Karriere.no: 

Karriere.no har helt siden starten, for over 5 år siden, jobbet for det lokale arbeidsmarkedet. Utfordringen for mange byer og bydger er at arbeidsmarkedet ikke viser alle mulighetene som finnes. Mange spennende jobber blir ikke utlyst eller vist frem. For å trekke til seg, eller beholde kompetansen må det lokale næringslivet vise frem enn noen få annonserte ledige jobber. Hele markedet må være synlig.


Vi tilbyr alle bedrifter en gratis profil på Karriere.no der de med en bedriftsprofil legge ut ubegrenset med ledige jobber og fremtidige jobbmuligheter. I samarbeid med næringsforeninger, kommuner, aviser og våre bedrifter viser vi frem vårt innhold på over 100 nettsteder. Bedrifter kan håndtere hele rekrutteringsprosessen ved å bruke vår søknadshåndtering og kandidatbase. Hvis dette ikke er nok kan bedriftene via våre nettsider kjøpe ekstra annonsering på sosiale medier, bannerannonsering, google, finn.no og lokalpressen.


Comments


bottom of page