• NFTR

Tromsø som arktisk hovedstad: Nye muligheter for næringslivet?Nå inviteres næringslivet i Tromsø til å komme med innspill til hvordan Tromsø skal utvikles som Arktisk Hovedstad.


Tromsø har fått en status som Arktisk hovedstad. Foreløpig er dette et begrep få har et forhold til. Det er likevel grunn til å tro at en slik status kan skape nye muligheter for næringsutvikling og vekst i regionen. Nå inviteres næringslivet til å komme med sine innspill.


- Næringslivet i Tromsø må legge premissene for det videre arbeidet med å definere hvordan Tromsø skal utvikles som Arktisk hovedstad. Da kan vi sikre at tiltak og aktiviteter blir best mulig tilpasset de som skaper verdiene og arbeidsplassene i regionen, sier prosjektleder Nils Arne Johnsen i konsulentselskapet Rambøll.


Næringsforeningen i Tromsøregionen er med i prosjektet som støttes økonomisk av Troms Fylkeskommune.


- Svarene vil være svært verdifulle for det videre arbeidet, og undersøkelsen er utformet slik at det skal være så enkelt som mulig å delta. sier administrerende direktør i Næringsforeningen, Nils Kristian Sørheim Nilsen.

Undersøkelsen tar ca 10 minutter. Svar på undersøkelsen her


Prosjektet gjennomføres av konsulentselskapene Kreab og Rambøll.

Emneord: 

Siste innlegg

Se alle

Mulighetskonferansen 2020

Torsdag 10.12.2020 arrangerte vi i Næringsforeningen i Tromsøregionen Mulighetskonferansen for tredje år på rad og for første gang digitalt. På konferansen samlet vi noen av de mest sentrale stemmene

ABONNER PÅ

VÅRT NYHETSBREV

  • Facebook
  • Instagram
  • White LinkedIn Icon

Besøk oss: Næringslivets Hus 3 etg. Grønnegata 83

© 2019 Næringsforeningen i Tromsøregionen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
Næringsforeningen_Logo_Liggende_RGB.png