top of page
  • Writer's pictureNFTR

Ny salgs- og medlemsansvarlig i Næringsforeningen i Tromsøregionen

Næringsforeningen har ansatt Jonas Simonsen som ny salgs- og medlemsansvarlig. Simonsen skilte seg ut blant mange gode søkere gjennom sin evne til relasjonsbygging og engasjement for næringsutvikling.Jonas Simonsen tiltrer stillingen som salgs- og medlemsansvarlig 1. september 2022.


Simonsen er i dag ansatt som seniorrådgiver og arbeidslivscoach ved NAV Troms og Finnmark. Han har over tid jobbet mot næringslivet i hele regionen, og har gjennom sitt virke fått god innsikt nærings- og samfunnsutvikling.


Jonas ser fram til å bidra til å skape vekst for foreningen og næringslivet gjennom å tilrettelegge for et sterkere samhold og nettverk på tvers av bransjene.

Først og fremst vil jeg bare si at jeg gleder med helt utrolig mye. Jeg digger Nord-Norge og elsker Tromsø. Det å få lov til å bidra til økt samskaping i Tromsøregionen med alle de fantastiske eksisterende og nye medlemmene til Næringsforeningen er noe jeg virkelig ser frem til» sier Simonsen.

Trude Nilsen, administrerende direktør i Næringsforeningen er meget fornøyd med ansettelsen og ser fram til Simonsen er på plass i Næringslivets Hus.


- Med opprettelsen av ei ny stilling viser for oss selv og omverden at vi satser og styrker laget, både i administrasjon, men ikke minst med større og bredere medlemsmasse. Vi er svært fornøyde med Jonas sitt engasjement og dedikasjon for Tromsøregionen. Han vil styrke foreningens arbeid og skape tettere relasjoner med medlemsbedriftene, sier Nilsen.


Jonas Simonsen starter i jobben hos Næringsforeningen i Tromsøregionen 1. september 2022.

Comments


bottom of page