top of page
  • Writer's pictureNFTR

Ny rådgiver i Næringsforeningen i Tromsøregionen

Næringsforeningen har ansatt Marianne Berg som ny næringspolitisk rådgiver. Blant de mange gode søkerne, skilte Berg seg ut med sitt sterke engasjement for næringspolitikk og erfaring fra reiselivsbransjen.

Marianne Berg starter i stillingen som næringspolitisk rådgiver 1. desember 2021.

Berg bekler i dag rollen som daglig leder i destinasjonsselskapet Visit Nordkapp og har erfaring fra andre bransjer gjennom styreverv i Nordkappregionen Næringshage, lokal handelsstandsforening og CNNS (Cruise Northern Norway & Svalbard). Marianne har en bachelor i reiselivsledelse fra Høyskolen Kristiania og master i ledelse, innovasjon og marked fra Universitetet i Tromsø.

Marianne Berg ser frem til å bidra med sin næringspolitiske erfaring fra reiselivet og skape gode rammebetingelser for det regionale næringslivet.

Aller mest gleder jeg meg til å bli bedre kjent med arbeidsplassen, samt bygge gode relasjoner med medlemsbedrifter, samarbeidspartnere og andre interessenter. Jeg ser også frem til å flytte tilbake til Tromsø, forteller en begeistret Berg som nå flytter fra Honningsvåg.

Trude Nilsen, direktør i Næringsforeningen er veldig fornøyd med ansettelsen og gleder seg til Berg er på plass i Næringslivets Hus.


- I en krevende, men spennende periode for det regionale næringslivet er vi veldig fornøyd med å få Marianne med på laget. I tillegg til å være en engasjert og driftig dame, har hun rett kompetanse og de personlige egenskapene som trengs i en slik rolle, sier direktør Nilsen.


Marianne Berg starter i jobben hos Næringsforeningen i Tromsøregionen 1. desember 2021.

bottom of page