top of page
  • Writer's pictureNFTR

Ny økonomisjef i PellerinPellerin har ansatt Stine Skogås Øvergaard som ny økonomisjef.


Vi er meget fornøyd med å ha funnet en faglig sterk, analytisk og utviklingsorientert økonomisjef med solid erfaring fra eiendomsbransjen. Sammen med nyansatt finansdirektør skal Stine være med på å sikre og videreutvikle selskapets eiendomsportefølje og finansielle situasjon, sier administrerende direktør Eirik Espejord.


Stine Øvergaard har over 10 års erfaring som økonomisjef fra drift og utvikling av bolig og næringseiendom. Hun har erfaring fra alle faser i eiendomsprosjekter og har evne til å balansere en operativ hverdag med prosjektarbeid og eiendomsutvikling. Stine kommer fra stilling som økonomisjef i Kræmer Eiendom AS, og har tidligere erfaring fra bl.a. Merkantilservice, Nor-bygg, samt sittet i ulike styreverv. Utover allsidig og relevant praksis har hun høyskoleutdanning i revisjon, autorisasjon som regnskapsfører og utdannelse som eiendomsanalytiker.


Stine ser på muligheten til å benytte egen kompetanse innenfor eiendomsøkonomi i et sterkt og utviklingsorientert team hos Pellerin som unik.

Pellerin er et av byens mest spennende selskap, som med sine planer og visjoner vil sette sitt preg på utviklingen av Tromsø by i mange 10-år. Pellerin er et veldrevet firma med en solid økonomi og en lang og stolt historie.  Stine ser frem til å være med på reisen inn i fremtiden med Pellerin.

Stine Øvergaard tiltrer stillingen med umiddelbar virkning og vi ønsker henne lykke til i jobben. 


Har din bedrift nyheter om nye ansatte eller andre saker dere ønsker å fortelle næringslivet i regionen om?


Tips oss på post@nftr.no!

Comments


bottom of page