top of page
  • Writer's pictureNFTR

Nettrakett skyter fart i Tromsø

I 2020 etablerte det nordnorske selskapet Nettrakett seg med et kontor i Grønnegata 88 i Tromsø. Med etableringen ble det umiddelbart skapt fem nye private arbeidsplasser. Med flere spennende stillinger utlyst allerede i dag, satser bedriften på å rekruttere minst like mange ansatte i løpet av 2022.


Ivar Tjønsø, daglig leder i Nettrakett.

Nettrakett leverer digital synlighet gjennom strategisk utvikling av websider, produksjon av innhold som består av video, foto og tekst, i tillegg til digital markedsføring. Dette på ulike plattformer som Google, Facebook, Instagram og LinkedIn. I Nord-Norge har Nettrakett allerede kjente bedrifter på klientlisten. Blant dem finner vi Ishavskraft, Bil i Nord – kjeden, Zooca og UiT Norges arktiske universitet.

Ny daglig leder

I juni tiltrådte Ivar Tjønsø som daglig leder i Nettrakett. Han forteller om et økende behov blant eksisterende næringsliv til å utvikle en mer helhetlig og strategisk tilnærming til digital synlighet. Dette behovet skal bedriften levere på.


Denne reisen har nettopp startet. Vi ser et stort behov, spesielt blant nordnorske bedrifter for å bli mer synlig på nett. Her bringer vi mange års erfaring og sterk kompetanse til Tromsø - og denne skal vi bygge videre på, sier Ivar.

Søker flere "nettraketter"

Med den store pågangen og en historisk vekst på 30 - 40 prosent årlig skyter raketten fra Sortland fart og er stadig på utkikk etter nye "nettraketter". Bedriften har som mål å bli 10 ansatte på Tromsø-kontoret i løpet av det neste året.

- Gjengen i Nettrakett står opp om "morran" med ett mål for øyet – å gi nordnorske bedrifter den digitale synligheten de fortjener! Nå inviterer vi altså flere til å være med på denne reisen sammen med oss, forteller Ivar.

Trude Nilsen, direktør i Næringsforeningen berømmer bedriftens vekstambisjoner.


- Nettrakett er et nydelig eksempel på en bedrift som har store ambisjoner for vekst. Deres bidrag gir nordnorsk næringsliv et digitalt løft og skaper verdier og ringvirkninger langt forbi sin egen virksomhet, sier Trude.

Ønsker du å lese mer om mulighetene i Nettrakett? Se de ledige stillingene her.


Comentarios


bottom of page