top of page
  • Forfatterens bildeNFTR

Nå får Tromsø eget nettverk for unge

Endelig får Tromsø sitt eget nettverk for unge profesjonelle. Næringsforeningen i Tromsøregionen lanserte denne uken nettverket Tromsø2037 for unge voksne mellom 20-37 år, som skal være arena for nye bekjentskap, faglig påfyll og sosial møteplass.


Prosjektleder Emilie Isaksen t.v. og sommervikar Martine Lødding t.h. ser frem til at unge i byen får en felles møteplass.

Prosjektleder i Næringsforeningen Emilie Isaksen forteller «Med Tromsø2037 ønsker vi å skape gode møteplasser for unge profesjonelle og det blir flere av disse de kommende månedene.»


Aldersgrense 37 Alle bakgrunner og bransjer er velkomne til å bli med i nettverket, enten du er hotelldirektør, frisør, sommervikar, styrmann, musiker, rådgiver, advokatfullmektig, butikkmedarbeider, student, forsker, banksjef, osv. Den eneste regelen er at man må være i aldersgruppen 20-37.


Martine Lødding er ansatt i foreningen i sommer for å få nettverket i gang og skape spennende samlinger for unge gjennom hele sommeren.


Med en solid bakgrunn fra festivalbransjen skilte Martine seg ut som en soleklar kandidat til å bistå oss i dette arbeidet, og vi er privilegerte som får henne med på laget i sommer» forteller Isaksen.

Torsdag 30. juni er første samling i nettverket og alle unge i byen i inviteres til kick off på Pust Kafe. Her vil deltakerne høre fra fire unge mennesker som, på hver sin måte har erfart hvordan nettverk kan være gull i egen karriere og hverdagsliv.


Målet er å knytte nye kontakter og legge grunnlag for hvilke muligheter er slikt nettverk kan utvikle seg til å bli. Vi har latt oss inspirere av bodøværingene som har fått til et utrolig flott initiativ i Bodø2040, og de har også gitt oss gode tips i forkant av etableringen», sier en engasjert Martine Lødding.

Stian Larsen skal dele sine erfaringer med nettverksbygging.

Stian Larsen er en av de som skal fortelle om sine erfaringer med nettverksbygging på den første samlingen i nettverket.


«Som ansatt i en nyoppstartet avdeling her i Tromsø for Kreativ Industri er et slikt nettverk midt i blinken for meg. Det å snakke med mennesker er kjempeviktig, både på jobb og privat. Det er gull verdt. Jeg ser frem til å møte nye fjes og bidra med mine erfaringer på kick off for Tromsø2037», forteller Stian.

bottom of page