top of page
  • Writer's pictureNFTR

Julebyen Tromsø

De siste dagene har det stormet rundt Julebyen Tromsø representert ved eierne Næringsforeningen i Tromsøregionen, Tromsø Sentrum og Visit Tromsø-region. Bakgrunnen er at vi i år ikke har lagt opp til appeller på julegrantenningen der Frelsesarmeen har hatt en lang tradisjon sammen med oss.

Foto: Daniel Jensen

Det er mye vi i Næringsforeningen, Tromsø Sentrum og Visit Tromsø kunne gjort annerledes i denne prosessen, og vi er oppriktig lei oss for at ting har blitt misforstått. Dette er helt klart lærdommer vi vil ta med oss videre. Vi setter pris på tilbakemeldingene som er kommet inn, både støtte og konstruktiv kritikk.


Mandag 14. november møtte vi Frelsesarmeen og vi har i fellesskap blitt enige om videre samarbeid. Det har vært viktig for oss å komme frem til en løsning som skaper en fin ramme rundt julegrantenningen, og som alle parter blir fornøyde med. I møtet ble vi enige om at Frelsesarmeen fortsatt skal være en del av julegrantenningen, men i ny drakt. Det blir ikke appell, men barna kan glede seg til en sprek overraskelse fra Frelsesarmeen på scenen.


Nå ser vi fremover og gleder oss stort til å kickstarte Julebyen Tromsø 2022. Førstkommende torsdag kl. 17 på Prostneset er det offisiell åpning av Julebyen. Håper dere vil delta på denne folkefesten sammen med oss.


Dersom dere har refleksjoner, innspill eller spørsmål vedrørende Julebyen eller oppmerksomheten de siste dagene er det bare å ta kontakt.


Varm julehilsen,


Trude Nilsen, adm.dir. i Næringsforeningen i Tromsøregionen

Shilan Ghadani, daglig leder i Tromsø Sentrum

Lone Helle, reiselivssjef i Visit Tromsø-region

bottom of page