top of page
  • Writer's pictureNFTR

Janne Aune forsterker laget til Næringsforeningen i TromsøregionenJanne Aune har blitt ansatt som seniorrådgiver og prosjektleder, og har allerede startet i jobben. I sin nye rolle vil Aune ha det overordnede ansvaret for foreningens kommunikasjon, inkludert hjemmeside, sosiale medier og pressehåndtering. I tillegg vil hun være prosjektleder for det nyetablerte traineeprogrammet Fremstr og være en pådriver for å skape attraktive møteplasser for næringslivet i Tromsøregionen.

 

"Vi er svært glade for å ønske Janne Aune velkommen om bord og vi er sikre på at hennes kompetanse og brennende engasjement vil sette sitt preg på arbeidet til foreningen. Blant de rekordmange søknadene vi mottok skilte Janne seg klart ut, og hennes engasjement og ønske om utvikling ble avgjørende”, sier Trude Nilsen, administrerende direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen.

 

Med lidenskap for næringsliv og utvikling, samt en evne til å formidle og bygge broer, vil Aune styrke laget og arbeidet til foreningen. Hun har en solid bakgrunn innen prosjektledelse, administrasjon og arrangement samt relevant erfaring fra kommunikasjonsarbeid.

"Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene, og jeg er begeistret for å bli en del av et særdeles godt arbeidsmiljø. Det er inspirerende å vite at jeg skal jobbe sammen med et sterkt faglig og dedikert team," sier Janne Aune, seniorrådgiver og prosjektleder i Næringsforeningen i Tromsøregionen. 

 

Comments


bottom of page