top of page
  • Writer's pictureNFTR

Hun blir vikarierende direktør i Næringsforeningen


Ny vikarierende direktør i foreningen, Lene Wium.

Lene Wium er ansatt som vikarierende direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen. Wium, som er selvstendig næringsdrivende og fylkesaksjonskoordinator for TV-aksjonen, tiltrer stillingen 10. november.


Da nåværende administrerende direktør i Næringsforeningen går ut i foreldrepermisjon har styret i foreningen ansatt Lene Wium som ny direktør frem til august 2020. Wium sier hun gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å jobbe for vekst i regionen.


- Jeg har levd og åndet for utvikling av næringslivet, og jeg vil være med å videreutvikle det arbeidet som nåværende administrasjon har begynt på. Det har skjedd mye spennende i foreningen de siste årene, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Wium.


Vil utgjøre en forskjell Wium har med bakgrunn fra Norinnova, og gjennom sitt eget selskap Longshot AS, sett nødvendigheten av å sette fokus på vekst i eksisterende næringsliv.


- Prosjektet som er igangsatt rundt 2000 nye private arbeidsplasser i Tromsøregionen innen 2022 er et helt riktig fokus – og viktig i en by med mange offentlig ansatte. Det er liten tvil om at et etablert næringsliv har bedre forutsetninger til å skape flere arbeidsplasser på kort sikt, sier Wium.

En spisskompetanse

Styreleder, Stein Windfeldt og administrerende direktør, Trude Nilsen er fornøyd med ansettelsen og er sikker på at foreningen er i gode hender gjennom vikariatet.


- Lene har en solid og allsidig erfaring som vi vil får stor nytte av når hun skal holde i tømmene i Næringsforeningen. I tillegg har Lene spisskompetanse på å hjelpe bedrifter med vekst og utvikling, og det er jo helt i kjernen av det vi i Næringsforeningen skal bidra med overfor medlemmene våre, sier Windfeldt.


- Med Lene på laget er jeg trygg på at medlemmer og samarbeidspartnere blir godt ivaretatt, samtidig som hun vil gi liv til nye ideer og initiativer i perioden jeg er i permisjon, sier Nilsen.

Comments


bottom of page